Ζιώγας: «Δικαιούταν ένα γκολ η ΑΕΛ»

Ζιώγας: «Δικαιούταν ένα γκολ η ΑΕΛ»

Έπρεπε να έχει βάλει η Λάρισα ένα γκολ στο παιχνίδι με τον Αστέρα, βάσει της εικόνας του αγώνα, όπως υποστήριξε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ο προπονητής των «βυσσινί» έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ωστόσο ένα γκολ ενόψει της ρεβάνς της Τρίπολης στις 22/12 θα ήταν καλύτερο…

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Στην ομιλία που κάναμε στο ξενοδοχείο είπαμε ότι ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μόνο και μόνο η θέση της στη βαθμολογία τα λέει όλα. Ήμασταν άτυχοι αφού δεν καταφέραμε να προηγηθούμε ώστε να πάμε με ένα σκορ εκτός έδρας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στο Κύπελλό ότι από τη στιγμή που δεν σκοράρεις, δε θέλεις και να δεχτείς γκολ ώστε να αφήσεις ανοιχτή την πρόκριση. Δικαιούμασταν να βάλουμε ένα γκολ αλλά κινδυνέψαμε και εμείς σε μια φάση. Όπως και να έχει είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και δουλεύοντας ακόμα πιο πολύ θα βγάλουμε στο γήπεδο περισσότερα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Ζιώγας.

Ποια είναι η άποψή σας για την απόδοση των Σκούπρα, Δημόπουλου και Γιώτα;

«Για την ΑΕΛ που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αποτελεί μονόδρομο η επιλογή τέτοιων παικτών, που πάνω από όλα θα βάζουν την ομάδα και όχι τον εαυτό τους. Δεν ήταν κάτι το καινούργιο για μένα η σημερινή του απόδοση και τους ανήκει το μέλλον. Έχουμε πει μέσα στα αποδυτήρια ότι ορισμένοι παίκτες αδικούνται.. Γιατί ο Σκούπρας είναι 22 ετών και έχει μπροστά του τον Παπαγεωργιόυ που είναι 25 ετών. Ο Δημόπουλος είναι ένας παίκτης όπου το μέλλον του ανήκει. Μάλιστα σήμερα έπαιξε με διάταση στο γόνατο από το πρώτο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο από την απόδοσή αλλά και την συνολκή τους παρουσία. Και μπορούν να προσφέρουν πολλά και στη συνέχεια».

Η δυστοκία του Ζουρούδη σας προβληματίζει;

«Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Προσπαθεί και είναι μέσα στις φάσεις. Εμάς πρέπει να μας προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ δημιουργούμε φάσεις και παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο δεν σκοράρουμε ανάλογα. Επειδή υπήρξα σέντερ φορ να σας πω ότι ο γκολτζής γεννιέται δεν δημιουργείται. Είναι έμφυτο».

Η σημερινή εμφάνιση θεωρείτε ότι ήταν η καλύτερη για φέτος;

«Σε όλα τα ματς που έχουμε παίξει, αν εξαιρέσεις στις Σέρρες και στα Γιαννιτσά, σε όλα τα άλλα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια πίεση στο ότι η ομάδα πρέπει και επιβάλλεται να ανέβει κατηγορία. Το αντιλαμβάνονται και οι παίκτες αυτό. Με τον Θρασύβουλο π.χ. θα μπορούσε το σκορ να είναι 5-1 αλλά δυστυχώς ήρθε 1-1. Γνωρίζουν ότι υπάρχει πίεση. Και θα παρακαλέσω πάρα πολύ για τον κόσμο. Ξέρει ότι υπάρχει μεγάλη προσπάθεια και μας στηρίζει. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στο ματς με τον Απόλλωνα να κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε και θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Που αποδίδετε το ανέβασμα του Πόνσε στα τελευταία ματς;

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις στα αποδυτήρια παρουσία δικιά μου και του κ. Τσακμακίδη με τον παίκτη και είπαμε ότι το καλοκαίρι πιστέψαμε σε εσένα και σε φέραμε στην ομάδα. Όμως η απόδοσή σου δεν ήταν η αναμενομένη και είπαμε ή παίζεις και προσφέρεις ή φεύγεις. Ο προπονητής θα σου δώσει την ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Είναι καλός παίκτης και προσπαθεί με αποτέλεσμα να φανεί αυτό στο γήπεδο».

Έχουμε συμπληρώσει το 1/3 του πρωταθλήματος. Έχετε καταλήξει όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνετε ενόψει Ιανουαρίου;

«Αυτή τη στιγμή έχουμε 32 παίκτες στην ομάδα. Θα μπορούσαμε να έχουμε και λιγότερους. Σίγουρα όταν μένουν εκτός 15 παίκτες θα υπάρχουν και οι δυσαρεστημένοι. Πρέπει να καταλάβουν όμως τι θέλουν. Να είναι στην ΑΕΛ ή στη μεταγραφική περίοδο να φύγουν;».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved