Κολιτσιδάκης: «Να μπει στην τριάδα ο Ηρόδοτος»

Κολιτσιδάκης: «Να μπει στην τριάδα ο Ηρόδοτος»

Τα ηνία του Ηρόδοτου ανέλαβε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ύστερα το ξαφνικό διαζύγιο με την Επισκοπή, και στόχος του είναι να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στην κορυφή.

Ο «Κόναν», σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2, αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του με τον Ηρόδοτο, αλλά και το πώς έφυγε από την Επισκοπή.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η μοίρα των προπονητών. Έφυγε από τον Ηρόδοτο ο Νίκος Ανδριανάκης και μετά είχα επαφές με την ομάδα του Ηροδότου που οι άνθρωποί του με προσέγγισαν. Οι επαφές δεν έγιναν γνωστές αμέσως γι’ αυτό και φάνηκε σε όλους ως ξαφνικό. Τελικά φτάσαμε στον γάμο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Ηρόδοτος έχει μεγάλη ιστορία, κόσμο και πολύ καλή ομάδα. Στην ομάδα υπάρχει όραμα και φιλοδοξίες. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να φτιάξει και ένα γήπεδο στολίδι. Έτσι είχε όλα όσα με κάλυπταν και είπα το “ναι”. Μπορώ να βοηθήσω και να πάμε τον Ηρόδοτο ψηλά. Αναλαμβάνω από την Δευτέρα αφού στο ματς με τον Κισσαμικό θα κάτσει στον πάγκο ξανά ο Νίκος Λάμπρου όμως συμμετέχω και εγώ αυτήν την βδομάδα αν και δεν θα πάω στα Χανιά».

Για τους λόγους της αποχώρησής του από την Επισκοπή, είπε: «Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έφυγα από την ομάδα. Το έμαθα και εγώ ξαφνικά. Το αποφάσισαν ερήμην μου. Πέρυσι πήραμε τον τίτλο αν και είχαμε ξεκινήσει άσχημα. Φαίνεται ότι κάποια μυαλά πήραν αέρα. Κάποιοι μάλλον τα ξέρουν όλα. Κάναμε το όνειρο πραγματικότητα αλλά με πήραν τηλέφωνο ξαφνικά ότι η συνεργασία μας λύθηκε.  Δικαίωμά τους. Είχαμε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Θα διεκδικήσω με προσφυγή τα χρήματά μου. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Θα πάμε στα δικαστήρια. Υπάρχει πικρία. Κάποιοι δεν σέβονται και δεν εκτιμάνε. Πίστευα ότι στο τέλος θα ανεβαίναμε γιατί είχαμε  φτιάξει δυνατή ομάδα και αυτό κάποιοι μου το στέρησαν που θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου».

Σχετικά με την πορεία του Ηρόδοτου στις αρχές του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Και πέρυσι ανέλαβα την Επισκοπή όταν ήταν πίσω στην βαθμολογία και πήραμε τον τίτλο. Φέτος βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το πρωτάθλημα είναι μικρό και η διαφορά είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην πρώτη τριάδα. Εμείς βέβαια στοχεύουμε πάντα για την πρωτιά. Πρέπει να δουλέψουμε στο γκολ. Έχουμε καλή άμυνα αλλά όταν σκοράρεις κερδίζεις. Μπορούμε το καλύτερο».

Όσο για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, υπογράμμισε: «Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Ο ΠΟΑ, ο Γιούχτας και ο Κισσαμικός είναι πολύ καλές ομάδες ενώ ανεβαίνει και ο ΠΑΟΚ. Έχω εικόνα από όλες τις ομάδες γιατί παίξαμε πολλά φιλικά το καλοκαίρι με την Επισκοπή. Είναι ένα ενδιαφέρον αν και μικρό πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε 12 νίκες στα 12 ματς που απομένουν και ο ΠΟΑ να κάνει τρείς ήττες . Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Εγώ άλλωστε είμαι για τα δύσκολα. Πρέπει να δούμε βέβαια και πόσοι θα ανέβουν του χρόνου στην νέα κατηγορία που θα δημιουργηθεί».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved