Κηφισιά – Πεύκη 2-1

Κηφισιά – Πεύκη 2-1

Μόνη πρώτη στο ρετιρέ του 8ου ομίλου παρέμεινε η Κηφισιά, επικρατώντας δίκαια 2-1 της Πεύκης στο ντέρμπι των βορείων προαστίων, παρουσία 500 οπαδών και των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με πλασέ του Ιορδανίδη, ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Κόλλια, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γράφα, όχι μόνο έδειξαν χαρακτήρα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν τα πάνω – κάτω.
Αρχικά ισοφάρισαν με σουτ του Βέρμπη από κοντά (47΄), ενώ ο Γκουτσούλας ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 63΄, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην Κηφισιά.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τερζή στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι μετά το τελευταίο σφύριγμα, επικράτησε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ωστόσο με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Τεγούσης, Ντούμος (84' Αποστολόπουλος), Κορακάκης, Αλημπάς (89' Τριανταφυλλίδης), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος (94' Παπιδάκης)

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Χατζής, Καλιακούδας, Ψιλούδης, Τερζής, Κωστάκης (77' Ζαχαράκης), Κακλαμάνος, Μάτσος, Ιορδανίδης, Σεμερτζίδης, Δαβιλάς (16' λ. τρ. Πολύζος (62' Οικονομέας).



Stoiximan GBL: Ο Νετζήπογλου MVP της 24ης αγωνιστικής
Stoiximan GBL: Ο Νετζήπογλου MVP της 24ης αγωνιστικής
Αταμάν: «Πάμε στην Ισπανία για ένα πρόωρο Final-4»
Αταμάν: «Πάμε στην Ισπανία για ένα πρόωρο Final-4»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αύριο αποφασίζεται του Γκραντ, εκτός Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αύριο αποφασίζεται του Γκραντ, εκτός Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος
Σπουδαία κίνηση από την Παρτιζάν για τους «χαμένους» οπαδούς του ΠΑΟΚ
Σπουδαία κίνηση από την Παρτιζάν για τους «χαμένους» οπαδούς του ΠΑΟΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved