Γρηγορίου: «Συγνώμη που πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Συγνώμη που πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά και στην κακή εμφάνιση του Πανσερραϊκού στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο προπονητής του, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Ο προπονητής των «Λιονταριών» αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για το γεγονός ότι η ομάδα του πέταξε το πρώτο ημίχρονο ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας ότι στη συνέχεια θα ανταποδώσει τη συμπαράσταση που εισέπραξε η ομάδα με μια καλή εμφάνιση.

«Πετάξαμε τα πρώτα 45 λεπτά και σίγουρα επηρεαστήκαμε από το γρήγορο γκολ που σπάνια μπαίνει στα γήπεδα. Πιστέψαμε πως θα κερδίσουμε εύκολα τον Οδυσσέα χωρίς να προσπαθήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε διαφορετικοί για να μη πέσουμε θύμα έκπληξης από μια καλή ομάδα. Με αυτή την κακή εμφάνιση προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο και περιμένουμε τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλησα να ξεκουράσω κάποια παιδιά που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας συμμετοχή σε κάποια άλλα παιδιά με τα οποία είμαι ευχαριστημένος. Θα χρειαστούν και πρέπει να πάρουν παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση. Θα ανταποδώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γρηγορίου είπε ακόμα:

Για την κακή απόδοση της ομάδας: «Όταν υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, όταν παίζεις με 6-7 αλλαγές από την προηγούμενη ενδεκάδα, δεν είναι εύκολο να βρεις ρυθμό. Σήμερα βρεθήκαμε σε μια μέτρια ημέρα. Είχαμε μόνο να χάσουμε και τίποτα να κερδίσουμε από ένα τέτοιο παιχνίδι και τουλάχιστον πήραμε την πρόκριση».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό: «Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Αγρίνιο. Σίγουρα είναι μια δύσκολη έξοδος αλλά και εμείς θα πάμε για τη νίκη. Έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα για να το κάνουμε».



Αττική Οδός: Στην κυκλοφορία και πάλι το τμήμα που είχε κλείσει για εργασίες
Αττική Οδός: Στην κυκλοφορία και πάλι το τμήμα που είχε κλείσει για εργασίες
Συμφωνία FIFA-UEFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων
Συμφωνία FIFA-UEFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων
Μπενίτεθ: «Η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου μας γεμίζει αισιοδοξία»
Μπενίτεθ: «Η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου μας γεμίζει αισιοδοξία»
Europa League: Ο Καρέτσας οδηγεί την Γκενκ στους «16», «αγκάλιασε» την πρόκριση κι η Νότιγχαμ
Europa League: Ο Καρέτσας οδηγεί την Γκενκ στους «16», «αγκάλιασε» την πρόκριση κι η Νότιγχαμ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved