Άρης Αιτωλικού-Οδυσσέας Νυδρίου 1-1

Άρης Αιτωλικού-Οδυσσέας Νυδρίου 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι του Άρη Αιτωλικού στη Δ’ Εθνική, με αντίπαλο τον Οδυσσέα Νυδρίου.

Το παιχνίδι είχε αρκετές συγκινήσεις από το ξεκίνημα, καθώς μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Πάππος απέκρουσε την εκτέλεση του Γαβρίνα. Στο 12’ νέο πέναλτι κέρδισε ο Άρης, με τον Γαβρίνα αυτή τη φορά να ευστοχεί για το 1-0. Στο 20’ όμως ο Οδυσσέας Νυδρίου έφτασε στην ισοφάριση με εξαιρετικό βολ πλανέ του Μακρή.

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ξένος με δεύτερη κάρτα, ενώ στο 40’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Ευθυμίου των «κίτρινων». Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ενώ το βαρύ τερέν δεν επέτρεπε στους παίκτες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Παναγιωτόποιυλος, Πατσέας, Τσίρκας (75’ Μάνθος), Τσάμης, Γρηγοριάδης, Γαβρίνας (63’ Βλαχογιάννης), Ευθυμόυ, Καβαλιέρης (46’ Κόκκαλης)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (Γιώργος Καρελάκης): Πάππος, Κλάπης, Φλούδας, Ξένος, Παϊκόπουλος, Κωστακιώτης, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Μουρατίδης, Βουλομένος (78’ Κονιδάρης), Δεμεσπέρας

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Κώστας Λύτρας



Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Greek Basketball League: Εύκολο «διπλό» η ΑΕΚ, δε δυσκολεύτηκε η Καρδίτσα
Greek Basketball League: Εύκολο «διπλό» η ΑΕΚ, δε δυσκολεύτηκε η Καρδίτσα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved