Παναχαϊκή: Στα πέναλτι με Πανηλειακό, «βλέπει» Ολυμπιακό!

Παναχαϊκή: Στα πέναλτι με Πανηλειακό, «βλέπει» Ολυμπιακό!

Εν αντιθέσει με πολλές ομάδες της Football League, η Παναχαϊκή δεν επιβεβαίωσε τον άτυπο χαρακτηρισμό του Κυπέλλου, ως «θεσμού των εκπλήξεων», παίρνοντας έστω και στα πέναλτι την πρόκριση, κόντρα στον Πανηλειακό, για την τρίτη φάση του Κυπέλλου, όπου θα βρει απέναντί της σε διπλούς αγώνες τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε σε κανένα σημείο της δάφνες ποιότητας, καθώς χαρακτηριστικό ήταν πως το καλύτερο που έγινε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι… τελείωσε, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να ελπίζουν για ένα ολόκληρο τέταρτο!

Δυστυχώς ωστόσο ούτε το δεύτερο ημίχρονο τους «γλύτωσε» από τα κολλύρια, καθώς μοναδική όαση δεν ήταν άλλη από το οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουρτάδο στο 48΄!

Κάπως έτσι και παρά το γεγονός ότι οι Πατρινοί είχαν την ελαφριά υπεροχή στην περισσότερη διάρκεια της αναμέτρησης, υποχρεώνοντας την ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου σε παθητικό ρόλο, δίχτυα δεν… κουνήθηκαν, με αποτέλεσμα  οι λογαριασμοί να «ξεκαθαριστούν» στα πέναλτι!

Εκεί, ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Κοιλιάρας (έδιωξε ο Αθανασόπουλος) στην τελευταία εκτέλεση της πρώτης… πεντάδας, το έκανε ο Καραμανλής στο αμέσως επόμενο και μετουσιώνοντας – με τίναγμα διχτυών - σε… πρόκριση την απόκρουση του Πίτκα στο πέναλτι του Κολοβού, έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» για την επόμενη φάση!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Κολοβός, Πέτρου, Σαλαπάτας, Οικονομόπουλος (90++' Ζέλιος), Φράγκος, Σωτηρόπουλος (96' Ντραγκόλοφ), Κατσαρός (28' λ.τ. Βλαχόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Σαλαμαστράκης (63' λ.τ.Καραμανλής), Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Φατιόν, Ολισέ, Ουρτάδο, Μαπούκου, Ντίνας (90' Βασιλαντωνόπουλος), Μπρέσκα (85' Γκούρτσα).Ουκρανία: Προειδοποίηση για πιθανή μεγάλη επίθεση της Ρωσίας στις 24/2
Ουκρανία: Προειδοποίηση για πιθανή μεγάλη επίθεση της Ρωσίας στις 24/2
Κολύμβηση: Σε ΟΑΚΑ και Ποσειδώνιο τα χειμερινά Πρωταθλήματα
Κολύμβηση: Σε ΟΑΚΑ και Ποσειδώνιο τα χειμερινά Πρωταθλήματα
Επιτόκια: Αύξηση κατά 0,50% ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
Επιτόκια: Αύξηση κατά 0,50% ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
ΠΣΑΠΠ: «Γράφτηκε ακόμη μια μελανή σελίδα»
ΠΣΑΠΠ: «Γράφτηκε ακόμη μια μελανή σελίδα»