Ένωση Αποστόλου Παύλου: «Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας»

Ένωση Αποστόλου Παύλου: «Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας»

Θέση πήρε η διοίκηση της Ένωσης Αποστόλου Παύλου για την ένσταση που κατέθεσε εις βάρος της η Κοζάνη, για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Πιετρά.

Η ομάδα του Μακροχωρίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για την ασάφεια περί των ποινών από τους αγώνες μπαράζ, μια διαδικασία αγώνων που τελικά ακυρώθηκε η αξία τους από τη ΓΣ της ΕΠΟ. Πάντως, η Ένωση θα παραστεί στην εκδίκαση και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για με το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την κανονική ή όχι συμμετοχή ποδοσφαιριστή μας στον αγώνα της ομάδας με την αντίστοιχη της Κοζάνης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους τα εξής:

Ήταν γνωστό στο τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες στους αγώνες των «μπαράζ», παραβάσεις που επισύρουν ποινή μιας (1) αγωνιστικής.

Με δεδομένο ότι η διαδικασία των μπαράζ ακυρώθηκε με απόφαση της ΕΠΟ, θεωρήσαμε ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν στο διάστημα αυτό δεν ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε ο ποδοσφαιριστής την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.

Το αντίπαλο Σωματείο έσπευσε να εκμεταλλευτεί την ασάφεια ή το κενό που προφανώς υπάρχει στην ερμηνεία των σχετικών διατάξεων και κατέθεσε ένσταση αντικανονικής συμμετοχής, η βασιμότητα της οποίας θα κριθεί στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Κατά την εκδίκαση της ένστασης θα ήμαστε παρόντες, θα προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο τις θέσεις μας και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Σωματείου μας, πιστεύοντας πως θα δικαιωθούμε, επικαλούμενοι και άλλα βάσιμα επιχειρήματα που στο μεταξύ επεξεργαζόμαστε.

Μέχρι την έκδοση ή και τελεσιδικία της απόφασης θεωρούμε εύλογα ότι έχουμε κατακτήσει έναν (1) βαθμό επάξια στους αγωνιστικούς χώρους και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, όπως μέχρι σήμερα έχουμε αποδείξει, για την επίτευξη των στόχων μας. Αν τελικά ο βαθμός χαθεί η Διοίκηση αναλαμβάνει την ευθύνη και θα εντείνει τις προσπάθειές της για την αναπλήρωση της απώλειας.

Θεωρούμε πως θα έχουμε την στήριξη των φιλάθλων και φίλων μας για την επίτευξη των στόχων μας».Αναποφάσιστος ο Ντουπλάντις για Κωνσταντινούπολη
Αναποφάσιστος ο Ντουπλάντις για Κωνσταντινούπολη
Νέα επίθεση της La Liga στην Premier League
Νέα επίθεση της La Liga στην Premier League
Πόλο Γυναικών: Η Γλυφάδα πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό
Πόλο Γυναικών: Η Γλυφάδα πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό
Ιταλία: «Φονέας των γιγάντων» η Κρεμονέζε - Θύμα της και η Ρόμα στο Κύπελλο
Ιταλία: «Φονέας των γιγάντων» η Κρεμονέζε - Θύμα της και η Ρόμα στο Κύπελλο