Ανόρθωση: «Επιστρέψαμε δυνατοί και ενωμένοι»

Ανόρθωση: «Επιστρέψαμε δυνατοί και ενωμένοι»

Ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει πως η Ανόρθωση «επέστρεψε» και είναι εδώ εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Οι «κυανόλευκοι» στέλνουν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, υποστηρίζοντας πως ως μία γροθιά θα «παλέψουν» για το πρωτάθλημα. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Από το 1989 όταν άρχισε ο προσφυγικός κόσμος να ανακάμπτει οικονομικώς από τα δεινά της εισβολής η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είχε θέσει στόχους πρωταγωνιστικούς, στόχους πρωταθλητισμού. Για μία 20ετία, μέχρι το 2008 είναι γενικά παραδεκτό ότι η Ανόρθωσις αποτελούσε την πιο πετυχημένη ομάδα σε τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Δυστυχώς η διχόνοια που επικράτησε μας στέρησε τα κεκτημένα.

Αυτή την στιγμή στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, προς όλους όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της Κύπρου, ότι η Ανόρθωσις Αμμοχώστου «επέστρεψε» και είναι εδώ, ολοζώντανη, δυνατή και προπάντων ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια.

Αυτό κάποιοι άρχισαν να το νιώθουν εξού και οι δηλώσεις σε στυλ «Πυθίας» που φωτογραφίζουν και προσβάλλουν το Σωματείο μας. Κάποιοι που λειτουργούν ως κασκαντέρ ας μαζευτούν και αν δεν μπορούν, ας τους μαζέψουν αυτοί που πρέπει.

Κηδεμονίες και υποδείξεις δεν δεχόμαστε από κανένα.

Ανακοινώνουμε στον κόσμο της Ανόρθωσης ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα δώσουμε φιλικό παιγνίδι.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ανακοινώνουμε επίσης ότι ο πρόεδρος του Σωματείου μας Σάββας Κάκος και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, χθες βράδυ ήταν στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε στην μνήμη του Παύλου Νικολάου.

Ανορθωσιάτες μαζευόμαστε, Ανορθωσιάτες συσπειρωνόμαστε, Ανορθωσιάτες έφτασε η ώρα να σταθούμε ασπίδα για τα συμφέροντα της ομάδας μας. Μόνο έτσι, ως μία οικογένεια θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τον τίτλο».ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Συγκλονιστικοί επικήδειοι για τον Στάθη Τσιτλακίδη - «Θρηνούμε τη λεβεντιά που χάθηκε»
Συγκλονιστικοί επικήδειοι για τον Στάθη Τσιτλακίδη - «Θρηνούμε τη λεβεντιά που χάθηκε»
Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Βέρμπιτς - Ατομικό ο Μάγκνουσον
Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Βέρμπιτς - Ατομικό ο Μάγκνουσον
Άρης: Με Ρουπ και τριάδα επιστροφών στη Νίκαια
Άρης: Με Ρουπ και τριάδα επιστροφών στη Νίκαια