Π. Καπετάνος: «Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα»

Π. Καπετάνος: «Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά σε ελληνική ομάδα εμφανίστηκε ο Παντελής Καπετάνος που το τελευταίο διάστημα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη ρουμανική Κλουζ, στην οποία αγωνίζεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα Real Sports ο Έλληνας επιθετικός:

Για την εμπειρία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μεγάλη. Και είμαστε στενοχωρημένοι που, ενώ προηγηθήκαμε, στο τέλος χάσαμε από τα δικά μας λάθη. Μπορούσαμε κάτι καλύτερο, έστω κι αν ο αντίπαλος, εννοείται, είναι από τις σπουδαιότερες δυνάμεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι τους σεβαστήκαμε λίγο παραπάνω και αυτό μας στοίχισε».

Για τον Φαν Πέρσι: «Δεν συγχωρεί το παραμικρό σφάλμα. Επιθετικός που κάνει τη διαφορά».

Για την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Το αξίζουμε. Άλλωστε με 5 στα 5 μπήκαμε στους ομίλους και πλέον είμαστε αποφασισμένοι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και μαζί να το διασκεδάζουμε. Να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν τον χάρηκα τον τελευταίο αγώνα, αφού από την αρχή αντιμετώπισα μυϊκά προβλήματα και γι’ αυτό στο 60΄ ζήτησα αλλαγή. Θα συνεχίσουμε δυνατά ως το τέλος, με στόχο και πάλι το πρωτάθλημα κι από εκεί και πέρα ό, τι καλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη ζωή στη Ρουμανία: «Τέλεια. Ζούμε ήσυχα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου πηγαίνουν σχολείο, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Όλα είναι όμορφα, οι συνθήκες για ποδόσφαιρο με καλύπτουν 100%, η πόλη, οι άνθρωποι. Σε σέβονται και σου το δείχνουν κάθε στιγμή, όχι όπως στην Ελλάδα που στο πρώτο λάθος έχουν έτοιμη την πέτρα».

Για την επιστροφή στην Ελλάδα: «Δεν τη σκέφτομαι καθόλου. Και δεν μου λείπει, όχι. Μάλιστα, με τη γυναίκα μου κουβεντιάζουμε μήπως και εγκατασταθούμε μόνιμα στη Ρουμανία. Μαθαίνουμε τα νέα για την Ελλάδα και η κατάσταση, δυστυχώς, είναι λυπηρή, τραγική, ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Συνεπώς, γιατί να γυρίσω και που; Σε ένα πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός θα το πάρει από τον Δεκέμβριο; Μη μηδέν συναγωνισμό; Σε λίγο καιρό θα παίξει με την ΑΕΚ και κάποτε τέτοια ντέρμπι χαλούσαν τον κόσμο. Τώρα δεν λέγεται καν ντέρμπι».

Για το αν έχει άποψη σχετικά με την ΑΕΚ: «Ασφαλώς και έχω. Όλα θέμα κακοδιαχείρισης είναι. Όλα. Στη Ρουμανία, όταν έχεις πέντε δραχμές, δεν κάνεις κινήσεις των είκοσι. Στην ΑΕΚ έγιναν πολλά και απίστευτα λάθη και το σημερινό αποτέλεσμα, η εικόνα της, θλίβει ακόμη και τους αντιπάλους της. Της εύχομαι να βρει τον δρόμο της»

Για την καριέρα του: «Έχω συμβόλαιο έως το 2014 και, όπως είπα, μια χαρά περνάω εδώ. Ο πρόεδρος στέκεται πάντα στο πλευρό μου και γενικότερα η ομάδα με βοηθά σε ό,τι χρειαστώ. Από εκεί και πέρα, στη ζωή δεν πρέπει ποτέ να αποκλείεις τίποτα. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να βαδίζω βήμα βήμα, να εξελίσσομαι, δεν με πήραν δα και τα χρόνια. Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να παίξω στη Μπουντεσλίγκα, μ΄ αρέσει πολύ το γερμανικό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι, μάλιστα, ήλθε πρόταση από το Ανόβερο, κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο πρόεδρος είπε όχι».

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι τιμή να σε καλούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας σου. Εννοείται ότι δηλώνω «παρών» και διαθέσιμος όποτε το κρίνει ο προπονητής».
Για τον αδερφό του: «Μιλάμε καθημερινά. Ο Κώστας είναι αδικημένος στον Άρη, όμως, παρά την πίεση και τις δυσκολίες, διαθέτει πείσμα, υπομονή και επιμονή. Πιστεύω ότι θα έλθουν καλύτερες ημέρες για εκείνον»



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved