Σπαντάτσιο: «Μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση»

Σπαντάτσιο: «Μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση»

Για τις εντυπώσεις του από το νέο του εγχείρημα στην Ανόρθωση μίλησε ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο.

Ο νεοαποκτηθείς άσος της κυπριακής ομάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο:

1.Πώς είδες στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια την παρουσία και την απόδοση της ομάδας μας;

«Παίξαμε καλά, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη και στα τρία παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντική η νίκη γιατί παίξαμε με μια πιο ποιοτική ομάδα απ’ ότι στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Στον επόμενο αγώνα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και θα προκριθούμε».

2. Ποιοι τομείς θεωρείς ότι χρήζουν βελτίωσης;

«Δεν είναι δουλειά μου να απαντήσω για αυτό το θέμα, ο προπονητής είναι υπεύθυνος για ότι αφορά την ομάδα».

3. Τι περιμένεις να δεις από τη φετινή Ανόρθωση; Και τι περιμένεις να ζήσεις με την Ανόρθωση που δεν το έχεις ζήσει στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκες;

«Ξέρω ότι η Ανόρθωση είναι πολύ μεγάλη ομάδα στην Κύπρο, έχουμε παίκτες με εμπειρία και ελπίζω πως με τους παίκτες που έχουμε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη χρονιά. Είναι πάντα καλό όταν έρχεσαι σε νέα ομάδα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, κάνεις νέους φίλους και ελπίζω να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ».

4. Πιστεύεις ότι είναι εφικτή η πρόκριση στους ομίλους του Europa League; Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με την ομάδα μας;

«Ναι πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όμως αυτό που προέχει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση και μετά θα δούμε που θα φτάσουμε. Ελπίζω ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος».
5. Στο μικρό δείγμα που έχουμε μέχρι στιγμής από την ομάδα μας φέτος, είσαι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισες με την παρουσία σου. Τι να περιμένει ο κόσμος της Ανόρθωσης, αλλά και ολόκληρη η ομάδα από τον Σπαντάτσιο;
«Το ότι παίζω καλά είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάναμε μέχρι τώρα και αν δεν έπαιζε καλά όλη η ομάδα, τότε δεν θα έπαιζα ούτε εγώ. Είναι όλα θέμα ομαδικής προσπάθειας. Εγώ υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω τον εαυτό μου».

6. Ποια είναι η προσωπική σου φιλοσοφία την οποία προσπαθείς να βγάλεις στο γήπεδο;

«Το ομαδικό πνεύμα. Προσπαθώ να μεταβιβάσω την μπάλα στους επιθετικούς και να παλεύω όσο μπορώ σε κάθε παιχνίδι. Αν η ομάδα κερδίσει θα είναι ομαδική επιτυχία, όχι προσωπική».

7. Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι προοπτικές της νέας Ανόρθωσης;

«Η πρώτη προοπτική είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση, έτσι οι στόχοι είναι ψηλοί, να πάρουμε τίτλους. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό από φέτος. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο έτσι ελπίζω να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται με την ομάδα».

8.Πώς σου φάνηκε η Κύπρος ως ποδοσφαιρικός προορισμός;

«Δεν μπορώ να πω πολλά επειδή δεν αγωνίστηκα ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι ανεβαίνει το επίπεδο. Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη, όλες οι ομάδες ενισχύονται και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

9. Η πρώτη σου εμπειρία από τον κόσμο της Ανόρθωσης σε επίσημο παιχνίδι ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντια. Στο γήπεδο υπήρχαν 8,000 οπαδοί οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Πώς το βίωσες εσύ προσωπικά;

«Ένιωσα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που είδα στο γήπεδο τόσο κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Ελπίζω να τους έχουμε όλη τη χρονιά δίπλα μας. Αν έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, θα μας βοηθήσουν πολύ να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι πάντα καλό να παίζεις με καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

10.Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φίλους της ομάδας μας και τι είναι αυτό που περιμένεις εσύ να δεις από τους οπαδούς μας φέτος;

«Τους ζητώ να γεμίζουν το γήπεδο, να στηρίζουν την ομάδα και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε φέτος. Όλοι μαζί παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ την ομάδα».

11. Τι σε έκανε να επιλέξεις να έρθεις στην Ανόρθωση;

«Είχα την πρώτη επαφή με τον προπονητή στη Ρουμανία, μου μίλησε πολύ καλά για την ομάδα και το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Ήταν μια νέα πρόκληση για μένα μετά από τέσσερα χρόνια που αγωνιζόμουν στη Ρουμανία, να έρθω στην Κύπρο και να παίξω για την Ανόρθωση. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά με την ομάδα».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved