Αντσελότι: «Να φτάσουμε γρήγορα στο κορυφαίο επίπεδο»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στη φιλική ισοπαλία με την Τσέλσι εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι.
Ο Ιταλός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών υποστήριξε πως ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πολύ έντονο. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής του τεχνικού τιμ των παριζιάνων.
Και συνέχισε: «Αυτό το φιλικό δίνει εμπειρία στην ομάδα, καθώς αντιμετωπίσαμε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ και αυτό είναι το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε γρήγορα. Ελέγξαμε καλά τον ρυθμό».