Π. Καπετάνος: «Ανώτερο το ρουμανικό από το ελληνικό πρωτάθλημα»

Π. Καπετάνος: «Ανώτερο το ρουμανικό από το ελληνικό πρωτάθλημα»

Ανώτερο του ελληνικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε το ρουμανικό ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι η Εθνική ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα και γι’ αυτό αισιοδοξεί ενόψει Euro 2012.

Ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Ρουμανία φέτος με την ομάδα της Κλουζ, μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» τονίζοντας ότι περνάει πολύ καλά στην γειτονική χώρα…

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο διεθνής επιθετικός:

Για το πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε:

«Ήταν θρίλερ το πρωτάθλημα στην Ρουμανία γι’ αυτό το χαρήκαμε όλοι μας πολύ!»

Για την επιλογή του να πάει στην Ρουμανία πριν 4 χρόνια:

«Ρίσκο όταν πήγα στην Στεάουα. Μου βγήκε σε καλό. Η Κλουζ είναι οργανωμένη ομάδα, αλλά καινούργια. Η ομάδα έχει αρκετά έσοδα από παίκτες που πουλάει. Ήσυχη πόλη, όμορφες συνθήκες για την οικογένειά μου».

Για το ρουμανικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το ελληνικό:

«Ο κόσμος δεν το ξέρει, αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο. Βέβαια, αν δεν πληρωθούν ένα μήνα, μπορεί να μην κάνουν προπόνηση! Ο κόσμος ωστόσο, πηγαίνει στο γήπεδο, ευχαριστιέται θέαμα, δεν γίνονται επεισόδια. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Στην Ελλάδα έγραψαν πολλά, αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Δύο παίκτες απλά διαπληκτίστηκαν στο πρόσφατο ντέρμπι και ο ρέφερι το διέκοψε. Στην Ελλάδα γράφουν ό,τι να ‘ναι!..»

Για τα προβλήματα που είχε με την διοίκηση της Στεάουα:

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα, απλώς ο πρόεδρος της Στεάουα ήθελε να ρίξει τα συμβόλαια, να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδα… Καλά έκανε, δεν έχω πρόβλημα μαζί του…»

Για τη νέα του ομάδα, την Κλουζ:

«Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Κλουζ. Όταν συμφώνησα μαζί τους, έκανα εγχείρηση, κι όμως οι άνθρωποι του συλλόγου μου έδωσαν πολλά χρήματα ως προκαταβολή!»

Για τους τραυματισμούς που είχε:

«Στην Ελλάδα είχα προβλήματα με τους γιατρούς που είχα μπλέξει… Είχα πρόβλημα με τους κοιλιακούς και είχα κάνει τρεις επεμβάσεις, πού να παίξεις έτσι μπάλα;»

Για ενδεχόμενη πρόταση από ελληνική ομάδα:

«Δεν υπάρχει πρόταση από Ελλάδα, αλλά κι εγώ δεν το έχω επιδιώξει. Παλιότερα υπήρχαν προτάσεις από Αγγλία και Γερμανία, αλλά λόγω προβλήματος στο πόδι μου δεν έγινε κάτι…»

Για το αν σκέφτηκε την κλήση του στην Εθνική ομάδα ενόψει Euro:

«Δεν πέρασε από το μυαλό μου η Εθνική. Ξέρω ότι στην Ελλάδα θεωρούν ότι το ρουμανικό πρωτάθλημα είναι κατώτερο από το ελληνικό, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο προπονητής μου στην Κλουζ, ο Ζόρζε Κόστα γνωρίζεται με τον Φερνάντο Σάντος, είχαν μιλήσει οι δυο τους, αλλά δεν ξέρω τελικά τι έγινε… Φέτος ξεκίνησα με 4 γκολ στα 4 πρώτα ματς… Μετά είχα ένα τράβηγμα στον προσαγωγό κι έλειψα σε έξι ματς. Ίσως τότε ο κ. Σάντος να είχε κανονίσει να με δει από κοντά, κάτι που δεν έγινε…»

Για την πορεία της Εθνικής στην τελική φάση του Euro 2012:

«Το σημαντικό είναι να περάσει η Εθνική στην επόμενη φάση από τον όμιλο. Είναι δύσκολα, αλλά είναι ομάδα με χαρακτήρα, μπορεί να τα καταφέρει… Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης»



Παναθηναϊκός AKTOR: Διάστρεμμα ο Ναν, εκτός δωδεκάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Διάστρεμμα ο Ναν, εκτός δωδεκάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ
FIFA: Έτσι θα «δείχνουν» οι διαιτητές τα ρατσιστικά περιστατικά
FIFA: Έτσι θα «δείχνουν» οι διαιτητές τα ρατσιστικά περιστατικά
Πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ολυμπιακός: Από 25 έως 125 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού
Ολυμπιακός: Από 25 έως 125 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved