Καλλικράτεια – Εθν.  Σοχού 1-1

Καλλικράτεια – Εθν. Σοχού 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Νέα Καλλικράτεια και τον Εθνικό Σοχού με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος και η λάσπη δεν επέτρεψαν να γίνει καλό παιχνίδι, αφού όλες οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών «σκόνταφταν» στον βούρκο. Ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Θεοδωρίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαχανελίδη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η Νέα Καλλικράτεια «απάντησε» με τον Σταυρίδη που πραγματοποίησε σουτ στο 15ο λεπτό που όμως μπλόκαρε ο γκολκίπερ Θεοφάνους.

Στο 25’ ο Κατσόγλου προσπάθησε με κεφαλιά να γυρίσει στον τερματοφύλακα, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Βαχανελίδης, αλλά πάνω στη προσπάθεια για σουτ έχασε την ισορροπία του και το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Καλογεράκη.

Στο 29’ ο Βερνής πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Καλογεράκης δηλώνει και πάλι παρών πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και μπλοκάροντας τη μπάλα.

Στο 35’ ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν ο Κατσόγλου έκανε κοντρόλ με το χέρι μέσα στη περιοχή, αλλά ο διαιτητής κ. Κιγιτζής είπε «παίζετε».

Ο Εθνικός είχε την υπεροχή και στην επανάληψη και στο 63ο λεπτό ο Συρόπουλος ήρθε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που πραγματοποίησε, πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.

Στο 64’ οι προσπάθειες της ομάδας του Σοχού ευοδώθηκαν με τον Θεοδωρίδη να ανοίγει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βαχανελίδη από αριστερά.

Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι την στιγμιαία αριθμητική τους υπεροχή, λόγω τραυματισμού του Βερνή που είχε περάσει εκτός γηπέδου, κατάφεραν να απαντήσουν στο 77’ σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ, στην πορεία την μπάλας πετάχτηκε ο Κατσόγλου και με κεφαλιά ισοφάρισε για την Νέα Καλλικράτεια, γράφοντας το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά, ο Εθνικός ανέβασε ρυθμό στη προσπάθεια να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 83’ σουτ του Βαχανελίδη βγήκε άουτ, στο 86’ Γιομπαλίδης τετ-α-τετ με τον Καλογεράκη γλίστρησε και δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κίος πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και διώχνοντας σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Νέα Καλλικράτεια:  Καλογεράκης, Τσίγκας, Πανάνος, Κατσόγλου, Σταυρίδης, Κάρτας, Χρυσογονίδης, Χαμπίδης, Ατματζίδης (74' Μπίλης), Τσαγκουρίδης, Χατζηστεργίου.

Εθνικός Σοχού:  Θεοφάνους, Δάλλας, Συρόπουλος, Γερομανώλης, Θεοδωρίδης, Κίος, Ζαραγκούλιας (46' Λαγγίζος), Τσερκέζης, Βερνής (79' Αρνίδης), Βαχανελίδης, Κοσμίδης (65' Γιορμπαλίδης).

Διαιτησία: Διαιτητής - Κιγιτζής Ενγκιν (ΕΠΣ Λάρισας), Βοηθός - Δασκαλόπουλος Συμεών (ΕΠΣ Ξάνθης), Βοηθός - Καραουλάνης Σπυρίδων (ΕΠΣ Ξάνθης), Παρατηρητής - Θεοδωρίδης Θεόφιλος (ΕΠΣ Σερρών).



Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved