ΑΠΕ Μικρασιατική-Αήττητος Σπάτων 1-3

ΑΠΕ Μικρασιατική-Αήττητος Σπάτων 1-3

Ο Αήττητος Σπάτων επικράτησε δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 στην έδρα της ΑΠΕ Μικρασιατική και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μικρασιατική παρά το γεγονός ότι έπαιξε καλά για ακόμα ένα ματς δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς και υπέστη ακόμα μία ήττα. Στον αγώνα, η Μικρασιατική μόλις στο 6’ διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπλιαμπλιά. Στο 14’ ο Μανουσάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά για το 0-1. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο 43’ ο Παπαδάς έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με σουτ 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Παπαδάς στο 56’ από την άσπρη βούλα έγραψε το 0-3 «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 91’ με τον Μουλάκη να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το τελικό 1-3.

ΑΠΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παλαιολόγος, Μοσχούρης, Αναστασίου, Παράσχος, Φαν. Κουτελάκης, Φαφαλιός, Λαγκώνας (60΄ Σκανδάλης), Σφήκας, Μουλάκης, Χανδράς, Κεπούτο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Γαρόζης, Παπαδόπουλος, Μαρινάκης, Μανουσάκης, Μπλιαμπλιάς, Τούντας, Ανδρεαδάκης, Μπερέτας (90΄ Καδίτης), Αλεξιάδης (78΄ Ασημάκης), Παπαδάς (86΄ Βογιατζόγλου), Μπαμπούνης.



ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν συνεχίζει να γράφει ιστορία
ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν συνεχίζει να γράφει ιστορία
Γιουβέντους: Διακαής πόθος ο Άλισον για το τέρμα - Εναλλακτική ο Ντε Χέα
Γιουβέντους: Διακαής πόθος ο Άλισον για το τέρμα - Εναλλακτική ο Ντε Χέα
Παρί ΣΖ: «Μίδας» με συμβόλαιο έως το 2030 ο Λουίς Ενρίκε
Παρί ΣΖ: «Μίδας» με συμβόλαιο έως το 2030 ο Λουίς Ενρίκε
Μπλόσομγκεϊμ: «Λουτρό αίματος το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
Μπλόσομγκεϊμ: «Λουτρό αίματος το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved