«Κλίμα τρομοκρατίας στα Ψαχνά»

«Κλίμα τρομοκρατίας στα Ψαχνά»

Ο Πλατανιάς Χανίων κατήγγειλε τον Ηρακλή Ψαχνών για… τρομοκρατία στο μεταξύ τους παιχνίδι των Νέων.

Για απαράδεκτη φιλοξενία της ομάδας της Εύβοιας έκανε λόγο ο Πλατανιάς Χανίων στο παιχνίδι των Νέων που έγινε στα Ψαχνά το Σάββατο (24/03).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των Κρητικών ανέφερε:

«Καθ' υπόδειξη του α' βοηθού Στρουμπούλη, της Ενώσεως Ευβοίας που μέτρησε γκολ χωρίς η μπάλα να έχει περάσει τη γραμμή, ο Ηρακλής Ψαχνών αναδείχτηκε νικητής του Πλατανιά με σκορ 2-1 για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League ΟΠΑΠ. Η φάση σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν μετά από σουτ που πραγματοποιήθηκε, ο Κοκαλάς απέκρουσε τη μπάλα, αυτή πέρασε παράλληλα από την εστία του τέρματός του, όμως προς γενική έκπληξη, ο α' βοηθός υπέδειξε... γκολ, με τον διαιτητή Λάμπρου να αποδέχεται αυτή την απόφαση και να κατοχυρώνει το τέρμα, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Πλατανιά!
Το σκορ είχε ανοίξει ο Μπασιαδάκης για λογαριασμό των Χανιωτών ενώ το 1-1 για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Ντούμας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Πλατανιά έτυχε μίας απαράδεκτης φιλοξενίας από την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, "φίλαθλοι" του οποίου έβριζαν με ακατανόμαστες εκφράσεις -και χωρίς προηγουμένως να έχουν προκληθεί- τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της χανιώτικης ομάδας! Μάλιστα, σε βάρος του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Πασβάντη, υπήρξε επίθεση από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας, ο οποίος τον απώθησε βίαια στο στομάχι κι όταν του ζητήθηκε να κατεβάσει κάτω τα χέρια του, του είπε ότι τον... "προστατεύει"! Την ίδια δε στιγμή, δεκάδες φίλαθλοι των γηπεδούχων και εν ώρα αγώνα είχαν μπει μέσα στο γήπεδο και απειλούσαν, βρίζοντας παράλληλα χυδαιότατα, τα 16χρονα και 17χρονα παιδιά του Πλατανιά!

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς καταγγέλλει αυτή την αλητεία του Ηρακλή Ψαχνών, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκφράζει έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει σε αυτό το γήπεδο. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η συμπεριφορά τους ξεπερνά τα όρια, καθώς μικρά παιδιά ένιωσαν στο πετσί τους την ποδοσφαιρική αλητεία κι όταν στον αντίστοιχο αγώνα του α' γύρου στα Χανιά δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Για το θέμα αυτό, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς διά του Πρόεδρου, κ. Στέλιου Βαρουξάκη έχει φροντίσει να ενημερώσει τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, κ. Σπύρο Καλογιάννη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα του αποσταλεί εγγράφως και με κάθε λεπτομέρεια ό,τι συνέβη στα Ψαχνά προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς αισθάνεται ντροπή και αίσχος για τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Ηρακλής Ψαχνών που για μία ακόμα φορά βγάζει το κόμπλεξ της σε βάρος της ομάδας μας, έστω κι αν αυτή είναι των Νέων».

Για την ιστορία, οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής Ψαχνών: Μπάκολας, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Γλυκός, Μπαλαμπάνης, Σηφάκης, Κωνσταντάγκας, Ντελέκος, Ντούμας, Τσοκάνης, Χασαπίδης. Έπαιξαν και οι: Καραμπέτσος, Δρέκα, Σελεβάκος

Πλατανιάς: Κοκαλάς, Μαυρεδάκης, Πατρικάκης, Μιχαήλ, Μπουρμπάκης, Κονονένκο (75' Ντακάκης), Ροκάκης, Γαλανίδης (43' Πατακάκης), Λίκας, Ντούπης, Μπασιαδάκης (65' Λέττας).



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved