Μπολάνο στο Onsports: «Στόχος μας το νταμπλ»

Μπολάνο στο Onsports: «Στόχος μας το νταμπλ»

Για τη φετινή πορεία της Κασσιώπης, τη διεκδίκηση της ανόδου και του Κυπέλλου, τη διοικητική ηρεμία, αλλά και τη στήριξη του κόσμου μίλησε στο Onsports ο τεχνικός της κερκυραϊκής ομάδας, Ρομπέρτο Μπολάνο.

Αήττητη είναι φέτος η Κασσιώπη, καθώς μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δέκα αναμετρήσεις και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου, με τη διαφορά των πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση να της παρέχει μια μικρή ασφάλεια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο Μπολάνο, ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομά του με τη Βολίδα, με την οποία κατέκτησε πολλά κύπελλα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, αναφέρθηκε στην αξιόλογη πορεία που πραγματοποιεί η Κασσιώπη, τονίζοντας στο Onsports ότι είναι σαφώς καλύτερη από την αρχή του πρωταθλήματος…

«Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι στην αρχή. Σε κάθε παιχνίδι βλέπω τους παίκτες μου να παρουσιάζονται βελτιωμένοι και να προσπαθούν περισσότερο. Η Κασσιώπη διαθέτει βάθος, αρκετά μεγάλο ρόστερ με καλούς παίκτες και είναι πλήρης σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Όλα αυτά την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες και την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας».

Ωστόσο, ο 40χρονος προπονητής υπογράμμισε πως το βασικότερο στοιχείο που έχει φέρει την Κασσιώπη σε αυτή τη θέση, δεν είναι άλλο από τη διοικητική ηρεμία…

«Χάρη στον πρόεδρο του συλλόγου, Χάρη Κουτσούρη, ο οποίος παρέχει ασφάλεια, μπορούμε να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και μόνο. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το ποδόσφαιρο, που έχει όραμα και με τη βοήθειά του η Κασσιώπη θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της. Έχει δημιουργήσει ένα υγιέστατο σύνολο που μόνο καλά θα πάει στο πρωτάθλημα».

Ο Μπολάνο είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League 2, αφού για τους στόχους της ομάδας δήλωσε πως άπαντες στις τάξεις του κερκυραϊκού συλλόγου επιθυμούν διακαώς το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο…

«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν ο πρωταθλητισμός. Ξεκινήσαμε με μοναδικό σκοπό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πλέον διεκδικούμε και το Κύπελλο, αφού περάσαμε στον τελικό».

Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και συγκεκριμένα τον 5ο όμιλο, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

«Δυστυχώς φέτος βγήκαμε εκτός προγράμματος με την καθυστέρηση της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Γενικά η Δ’ Εθνική είναι ένα μικρό πρωτάθλημα με καλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο συναγωνίζονται πόλεις. Επειδή στον όμιλο μας αγωνίζονται λίγες ομάδες, αυτό το κάνει λίγο πιο δύσκολο, καθώς δεν πρέπει να έχεις καμία απώλεια βαθμών. Γύρω στις πέντε ομάδες έχουν ως στόχο τους το πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιπες παλεύουν να σωθούν. Εάν εμείς υλοποιήσουμε τους στόχους μας, θα έχουμε βοηθήσει το κερκυραϊκό πρωτάθλημα να κάνει ένα μεγάλο βήμα».

Ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας αναφέρθηκε και στη στήριξη του κόσμου, με την οποία φάνηκε αρκετά ικανοποιημένος, τονίζοντας πόσο καθοριστική είναι η παρουσία των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο…

«Μπορώ να πω ότι πλέον είμαι ευχαριστημένος από την στήριξη του κόσμου, αφού στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ εντονότερη. Η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει την Κασσιώπη. Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο δίνει χαρά στους παίκτες και αποδίδουν καλύτερα, άλλωστε δικά τους παιδιά είναι αυτά που αγωνίζονται. Ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει ζωή».

Τέλος, ζητήσαμε από τον Ρομπέρτο Μπολάνο να κάνει ένα σχόλιο για τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγώνα της Κυριακής (19/2) μεταξύ του Θεσπρωτού και της Κασσιώπης στην Ηγουμενίτσα

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό. Σίγουρα καταδικάζουμε όσα έγιναν, κι εμείς και οι άνθρωποι του Θεσπρωτού. Όλα αυτά υποβαθμίζουν τη φιλοσοφία της ομάδας και γυρίζουν πίσω το ποδόσφαιρο».



Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved