Εθνικός Σοχού–ΠΑΟ Κουφ. 1-0

Εθνικός Σοχού–ΠΑΟ Κουφ. 1-0

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση ο Εθνικός Σοχού νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟ Κουφαλίων και παρέμεινε αήττητος στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά και έχασε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο  Τσερκέζης με διαδοχικές τρίπλες μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά και επιχείρησε ένα σουτ που απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα σε κόρνερ.

Στο 12ο λεπτό ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να «απαντήσουν», αλλά το σουτ του Χαριζάνη από δεξιά πέρασε πάνω από την εστία του Θεοφάνους.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Θεοφάνους απέκρουσε θεαματικά με τα δάχτυλα σε κόρνερ το σουτ του Καρπούζη.

Στο 27ο λεπτό ο Βερνής σέντραρε για τον Ζαραγκούλια, όμως τον νεαρό επιθετικό πρόλαβε ο Καλπάκης, που έδιωξε σε κόρνερ. Ο Βαχανελίδης το εκτέλεσε και στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Τσερκέζης, που την έστειλε λίγο πάνω από τη δεξιά συμβολή των δοκών.

Στο 40ό λεπτό, τα Κουφάλια έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χαριζάνης με σέντρα από δεξιά βρήκε μόνο του τον Λιόνη, μπροστά στον Θεοφάνους, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Από το βολέ του Θεοφάνους στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ξεκίνησε το «χρυσό» γκολ που έδωσε τη νίκη στον Σοχό. Ο Θεοφάνους εκτέλεσε το βολέ, ο Ζαραγκούλιας πήδηξε πιο ψηλά από όλους, σέρβιρε τη μπάλα στον Βερνή και αυτός με όμορφο καλοζυγισμένο σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον Πασβαντόγλου, πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ. Με το γκολ αυτό ο Βερνής παρέμεινε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Λίγα πράγματα είχε να δείξει το δεύτερο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι επαναπαύθηκαν πάνω στο γκολ που πέτυχαν και φρόντισαν περισσότερο να το διασφαλίσουν, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσιάστηκαν τόσο… πρόθυμοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Στο 53’ ο Βαχανέλης δοκίμασε σουτ έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή που πέρασε άουτ.

Στο 80ο λεπτό ο Κοσμίδης κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Βερνή, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν ιδανικό.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Πασβαντόγλου μπλοκάρει ωραία κεφαλιά του Κοσμίδη μετά από σέντρα του Δάλλα και αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία φάση του αγώνα που βρήκε  δίκαια νικητή τον Εθνικό Σοχού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ:  Θεοφάνους, Λαγγίζος, Συρόπουλος (55' Αρνίδης), Γερομανώλης, Θεοδωρίδης, Κίος, Δάλλας, Τσερκέζης, Βερνής (84' Νάτσιος), Βαχανελίδης, Ζαραγκούλιας (70' Κοσμίδης).

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ:  Πασβαντόγλου, Μπάρδας, Σούμας, Καλπάκης, Σίμος, Καρπούζης, Τεκελίδης (46' Μαρσής), Κεφαλάς (84' Βάρδαλης), Χαριζάνης (70' Τοσουνίδης), Κέντης, Λιόνης.

Διαιτητής: Αναστασίου Ηλίας (ΕΠΣ Λάρισας)



Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved