Στα Τρίκαλα ο Τσάτσος

Στα Τρίκαλα ο Τσάτσος

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα, καθώς απέκτησαν τον έμπειρο μέσο Σωτήρη Τσάτσο.

Ο 32χρονος άσος έχει πλούσια καριέρα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες κι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «κυανέρυθρους» στην προσπάθειά τους να πρωταγωνιστήσουν στον 5ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Από τη διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνεται η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τσάτσου, τον οποίο και καλωσορίζουμε στα Τρίκαλα. Ο Τσάτσος γεννηθείς στις 15/12/1978 αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον ¨Αρη Θεσσαλονίκης και το πρωτάθλημα της Αʼ Εθνικής. Από εκεί παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αγροτικό Αστέρα, για να συνεχίσει την καριέρα του στις παρακάτω ομάδες: Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννενα, Βέροια, Καλαμαριά, Εθνικό Αστέρα, Χανιά και Ηρακλή Ψαχνών, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της FootballLeague».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, ο Σωτήρης Τσάτσος υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, άσχετα αν τα Τρίκαλα αγωνίζονται στη Δ’ Εθνική και ελπίζουμε να επιστρέψουν εκεί όπου τους αξίζει. Σε αυτό πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος, στηρίζοντας την προσπάθεια. Ηρθα σε μία ομάδα με μεγάλη δυναμική και πολλούς φιλάθλους, κάτι που συμβαδίζει και με τις προσωπικές φιλοδοξίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Ζαχόπουλογια τη ν επιμονή που έδειξε προκειμένου να με αποκτήσει. Οσον αφορά τους προσωπικούς στόχους, αυτοί συμβαδίζουν με τους ομαδικούς, που σχετίζονται φυσικά με την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved