Μπαλοδήμος στο Onsports: «Κάνουμε πρωταθλητισμό»

Μπαλοδήμος στο Onsports: «Κάνουμε πρωταθλητισμό»

Ο Νίκος Μπαλοδήμος, τεχνικός των Γρεβενών Αεράτων, μίλησε στο Onsports για τη φετινή πορεία της ομάδας, τους στόχους που έχει θέσει, αλλά και την απρόσμενη στήριξη του κόσμου στην προσπάθειά τους.

«Αέρα»… πηγαίνουν φέτος τα Γρεβενά Αεράτα που βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου και έχουν παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου, Νίκος Μπαλοδήμος, αναφέρθηκε στο ιδανικό ξεκίνημα, το οποίο είναι απόρροια της καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα…

«Κάνουμε μία αξιοπρεπή προσπάθεια. Για εμάς ήταν αναμενόμενη η καλή πορεία, καθώς είναι αποτέλεσμα δουλειάς χρόνων. Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, με τους πέντε από αυτούς να έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της Football League 2, αλλά και τους υπόλοιπους να συμμετέχουν χρόνια στη Δ’ Εθνική, άρα γνωρίζουν καλά τα πράγματα», ενώ ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τους μικρούς της ομάδας…

«Οι μικροί είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι και δεν είναι τυχαίο ότι έναν από αυτούς, το Δημητριάδη, ο οποίος είναι 19 χρονών, τον βλέπουν μεγάλες ομάδες κι έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους».

Ο Μπαλοδήμος ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος των Γρεβενών Αεράτων δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία…

«Στόχος μας είναι το σώσιμο και μόνο. Εάν δεν κάνεις πρωταθλητισμό, δεν σώζεσαι κι εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό. Φυσικά, αν συνεχίσουμε την καλή πορεία και έρθει η άνοδος, θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι», είπε αρχικά ο έμπειρος προπονητής για να συμπληρώσει: «Μπορεί να έχουμε μικρό budget και οι παίκτες να μην πληρώνονται, αφού αγωνίζονται μόνο για τη φανέλα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να σταθούμε στη Football League 2 και να ανταπεξέλθουμε στα έξοδά της».

Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τη διοίκηση, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Από τη διοίκηση δεν έχουμε παράπονο, ο πρόεδρος είναι πολύ καλός και γενικά δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Τα χρήματα που χρειαζόμαστε, για να καλύψουμε τα έξοδά μας, τα βρίσκουμε πάντα».

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο ρωτήσαμε τον προπονητή της γρεβενιώτικης ομάδας εάν βρίσκονται στην αναζήτηση παικτών, προκειμένου να ενισχυθούν για τη συνέχεια…

«Εφόσον είμαστε πρώτοι, δεν θα πραγματοποιήσουμε μεταγραφές. Είμαστε πλήρεις και συνεχίζουμε ως έχουμε. Υπάρχει μόνο η περίπτωση ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή, του οποίου τα χαρτιά είναι έτοιμα, αλλά περιμένουμε να δούμε αν θα του δοθεί η ελληνική ιθαγένεια».

Μνεία στη στήριξη του κόσμου έκανε ο Νίκος Μπαλοδήμος, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το δυναμικό «παρών» των φιλάθλων…

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη στήριξη του κόσμου. Διαμορφώνουμε κλίμα στα Γρεβενά και ο κόσμος εκδηλώνει την αγάπη του στην ομάδα και χαίρεται που μετά τον Πυρσό, υπάρχει μία καινούργια, ανερχόμενη δύναμη, η οποία εκπροσωπεί την περιοχή. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα ή και καλύτερα, στο μέλλον η παρουσία του κόσμου θα γίνει πιο έντονη στο γήπεδο».



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved