Σύνθημα πρόκρισης στην ΑΕΛΚ

Σύνθημα πρόκρισης στην ΑΕΛΚ

Οι Χατζόπουλος, Μανουσάκης, Βλαστέλλης, Λουτσιάνο μίλησαν για το ματς Κυπέλλου της Καλλονής με τον Πανιώνιο.

{textlink02}

Όλοι τους γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με το Κύπελλο, όμως εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16» την Τρίτη (20/12) απέναντι στον Πανιώνιο. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Καλλονής, Νίκο Χατζόπουλο, Δήμο Μανουσάκη, Δημήτρη Βλαστέλλη και τον προπονητή, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, οι οποίοι ζήτησαν τη συμπαράσταση των φιλάθλων με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής ανέφερε: «Το ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε την πρόκριση και γι' αυτή θα προσπαθήσουμε στο γήπεδό μας. Είναι ένα ματς 90 λεπτών, νοκ άουτ και θα δώσουμε το 100%. Ο Πανιώνιος δε χρειάζεται συστάσεις, είναι μια ομάδα της Superleague, και δεν μπορείς να μην την υπολογίζεις.

Δεν έχει καμία σχέση το τι κάνεις στο πρωτάθλημα, με το θεσμό του Κυπέλλου, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό ισχύει τόσο για εμάς όσο και για τον Πανιώνιο. Για τον κόσμο δεν έχω πολλά να πω, τον θέλουμε δίπλα μας! Θέλουμε τη στήριξή του».

Ο Νίκος Χατζόπουλος δήλωσε: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Πέρυσι, με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου είχα παίξει αντίπαλος με τον Πανιώνιο για τη φάση των «16» και τον είχαμε αποκλείσει με την ομάδα μου. Ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πετύχουμε το ίδιο και σε αυτόν τον αγώνα».

Ο Δήμος Μανουσάκης είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από την Superleague η οποία θα έρθει να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι ένας αγώνας ο οποίος θα βγάλει μόνο έναν νικητή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και θα παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο για να δει ο κόσμος που τόσο του λείπει. Ελπίζουμε και ο καιρός να είναι σύμμαχος σε αυτό».

Και τέλος ο Δημήτρης Βλαστέλλης συμπλήρωσε: «Ο αγώνας είναι μια πρόκληση γιατί ο θεσμός του Κυπέλλου δεν έχει προγνωστικά και προβλέψεις. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι φυσικά η πρόκριση. Είναι ένας αγώνας στον οποίο θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι του νησιού να παρακολουθήσουν μια μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο νησί».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved