Πίστη Φέργκιουσον για Ρούνεϊ
Τη στήριξή του παρείχε για μια ακόμα φορά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με δηλώσεις του, στον επιθετικό της ομάδας του Γουέιν Ρούνει.
Ο Σκωτσέζος τόνισε πως πιστεύει πολύ στο «μπέμπη» επιθετικό και πως περιμένει πολλά από αυτόν στο αυριανό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Κυπέλλου Αγγλίας.
«Ο Γουέιν ήταν πολύ καλός την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλω να τον έχω στην ομάδα μου και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να του δίνω κάθε ευκαιρία, ώστε να είναι σε φόρμα. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καλές περιόδους, μπορεί να σκοράρει πέντε συνεχόμενες φορές, αλλά έπειτα να ακολουθήσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια χωρίς να βρει δίχτυα», ήταν τα όσα είπε ο 69χρονος προπονητής.