Ευχαριστήρια επιστολή του Μαγνησιακού

Ευχαριστήρια επιστολή του Μαγνησιακού

Με ένα Δελτίο Τύπου οι ιθύνοντες του Μαγνησιακού θέλησαν  να εκφράσουν την ευχαρίστηση τους για όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συνέβαλαν στο κάλεσμα για την διεξαγωγή του 2ου τουρνουά «ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΜΗ».

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτριες του Α.Σ. «ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ» ΒΟΛΟΥ, μετά την πολύ πετυχημένη διοργάνωση του 2ου Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου «ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΜΗ», αισθάνονται τη βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσουν ορισμένους ανθρώπους, που με τη συμβολή τους και την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας, βοήθησαν τα μέγιστα στην άριστη καθ΄όλα διεξαγωγή και καθιέρωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

«Καταρχήν ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο, που με την παρουσία και την τέλεση από μέρους του της Επιμνημόσυνης Δέησης, τίμησε την διοργάνωση και τη μνήμη της αδικοχαμένης παίκτριας του Συλλόγου μας.

Με την παρουσία του τίμησε τη διοργάνωση και για αυτό τον ευχαριστούμε θερμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κοπάνας Αργύρης, ο οποίος στην ομιλία του δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στις προσπάθειες που κάνουμε για την ανάπτυξη και διάδοση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Μαζί ευχαριστούμε και το Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας και το αντίστοιχο τμήμα του Δήμου Βόλου, για το διαφημιστικό υλικό που παρείχαν, προκειμένου να διαφημιστούν οι ομορφιές της περιοχής μας.

Τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε και στον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μαβίδη Παύλο, καθώς και στον τέως αντιδήμαρχο Πορταριάς κ. Βλαχούτσο Δημήτρη, για την παραχώρηση του γηπέδου Πορταριάς.


Πάμπολλες ευχαριστίες για την Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας και το πρόεδρο της κ. Μπατζιάκα Αναστάσιο, καθώς και στην Τ.Ε. Διαιτησίας και τον αρχιδιαιτητή κ. Κανούλη Σπύρο, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που παρείχαν, ώστε να συνδιοργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο τουρνουά.

Σημαντικότατη υπήρξε η συμβολή της Α.Ε. Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και του Διευθυντή του Πανθεσσαλικού Σταδίου κ. Μιλάνου Τάσου, που με την παραχώρηση των άψογων αθλητικών εγκαταστάσεων, έδωσαν ιδιαίτερη αίγλη και λάμπρυναν την εκδήλωση.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα και τους αφανείς εργάτες της εκδήλωσης, όπως ήταν οι διαιτητές των αγώνων, η γιατρός και το βοηθητικό προσωπικό του Σταδίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κυρίες του Συλλόγου που με τη διοργάνωση από μέρους τους του πολύ εκλεκτού μπουφέ, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά τη φιλοξενία της Μαγνησίας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα για τη χορηγία τοπικών προϊόντων και αγαθών, όπως τα εστιατόρια Goody΄s, τα Σούπερ Μάρκετ Γαϊτανίδης, την κάβα ποτών και αναψυκτικών Αναγιάννης, τα τσίπουρα Καρδάση, την ποτοποιία Αποστολάκη, τη βιοτεχνία Ελαιουργικών προϊόντων Σιούρας, την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Ζαγοράς, το καφέ-Life, το καφέ- El classico, το ζαχαροπλαστείο Μελίνι και ιδιαίτερα το Ουζερί Κοχύλι και τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Ντέλκο για τη χορηγία των αναμνηστικών πλακετών και για τη βοήθεια που παρείχε σε ότι του ζητήσαμε!

Αφήσαμε τελευταίες, για να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες, τις ομάδες του Ήφαιστου Περιστερίου και Τρίκαλα 2011, που ταξίδεψαν μέχρι την πόλη του Βόλου, για να λάβουν μέρος στο τουρνουά και να τιμήσουν τη μνήμη της εκλιπούσης παίκτριας του Μαγνησιακού. Ακόμα ευχαριστούμε και την ομάδα του Α.Ο. Χανίων που λόγοι ανωτέρας βίας την υποχρέωσαν να μην μπορέσει τελικά να λάβει μέρος στην όλη εκδήλωση!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρακολούθησαν το τουρνουά, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόβαλαν το γεγονός και σε όσους τυχόν παραλείψαμε να αναφέρουμε λόγω πιθανής αβλεψίας εκ μέρους μας.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Άρης - ΠΑΟΚ: Πορεία χιλιάδων οπαδών - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την πόλη (vid+pics)
Άρης - ΠΑΟΚ: Πορεία χιλιάδων οπαδών - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την πόλη (vid+pics)
Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved