Παντελή: «Μη αντιστρέψιμη η κατάσταση»

Παντελή: «Μη αντιστρέψιμη η κατάσταση»

Μη αντιστρέψιμη χαρακτήρισε ο Ανδρέας Παντελή την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm», ο Ανδρέας Παντελή αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο Ηρακλής: «Ήταν κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούσα να τις εξηγήσω. Καλούνταν να πάρουν θέση κάποιοι που –κατά τη γνώμη μου- δεν έπρεπε να έχουν πάρει. Ο Ηρακλής έπρεπε να πάρει σοβαρές αποφάσεις και εγώ άκουγα ότι ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει.

Εγώ αυτό δεν το καταλάβαινα. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος παίρνει αποφάσεις. Στον Ηρακλή επικρατούν κάποιες καταστάσεις και δεν είναι σωστό αυτοί που επικρατούν να είναι και η μάζα. Θεωρώ ότι η απόφαση έπρεπε να είναι πιο εύκολη. Έπρεπε να απαντήσουν. Τι θέλουν; Έναν Ηρακλή που σύντομα θα επέστρεφε στις μεγάλες κατηγορίες ή έναν Ηρακλή που είναι άγνωστο αν θα επιβιώσει.

Μέσα στους 2,5 μήνες και μετά από τον οικονομικό έλεγχο που έγινε, αντιλήφθηκα ότι ήταν πολύ δύσκολο να συμμετάσχει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Βγήκαν εκκρεμότητες που δεν ήταν γνωστές. Οικονομικά κατάλαβα τότε, ότι ο Ηρακλής δεν είναι βιώσιμος. Ήταν μία σειρά από αμαρτήματα που ήταν παλιά και σε αυτά προστέθηκαν και άλλα καινούργια.

Έφτασα στο συμπέρασμα ότι λανθασμένα πίστευα ότι θα μπορούσαν τα προβλήματα να λυθούν και αν μπουν σε μία σειρά με τον Ηρακλή αγωνιζόμενο στην Football League. Με τα δεδομένα αυτά ήταν πολύ δύσκολο να είναι αντιστρέψιμη η κατάσταση.

Έκανα προσπάθειες, έκανα συμφωνίες και για νέο ΑΦΜ που θα έπρεπε να γίνει με σωστό τρόπο και όχι με ψηφοφορίες και διαβουλεύσεις. Αυτό κάνει γενικά κακό στις κινήσεις που προσπαθούσαμε να κάνουμε για να πετύχουμε στο σκοπό μας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
«Βόμβα» από Λιθουανία: «Ο Βαλαντσιούνας φεύγει από το ΝΒΑ και πάει στον Παναθηναϊκό»
«Βόμβα» από Λιθουανία: «Ο Βαλαντσιούνας φεύγει από το ΝΒΑ και πάει στον Παναθηναϊκό»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved