Φιλική νίκη για Προσοτσάνη

Φιλική νίκη για Προσοτσάνη

Τη φιλική νίκη με 4-3 επί του Αετού Αρριανών πανηγύρισε την Κυριακή (16/10) η Προσοτσάνη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Αρχικά, η ομάδα της Δράμας άνοιξε το σκορ με τον Δούμπλατζη στο 10’ και 17 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 30’ ο Μοσχοφίδης «έγραψε» το 3-0 και στο 43’ ο Αμανατίδης σημείωσε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θρακιώτες με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν μία… ανάσα από την ισοπαλία. Συγκεκριμένα, στο 61’ ο Δοϊράν Αμέτ μείωσε σε 4-1 και στο 67’ ο Ερκάν Κουράκ διαμόρφωσε το 4-2. Στο 78’ ο Λατίφ Λατίφ με κοντινή προβολή έκανε το τελικό 4-3.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιάννης Οικονόμου): Σκιαθίτης (85’ Καλαϊτζής Κυρ.), Σίντος (55’ Γεωργιάδης), Παλλικάρης (58’ Παπαμιχαήλ), Δημητριάδης, Καλαϊτζής Δημ. (46’ Χατζησαββίδης), Αμανατίδης (46’ Κούτρας), Ουζούνογλου (54’ Τσακμακίδης), Κανάτας (46’ Φερφέρης), Δούμπλατζης (46’ Δροσίδης), Μοσχοφίδης (58’ Σκριάπας), Κωνσταντινίδης (48’ Φερφέρης).

ΑΕΤΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Πολυμερίδης, Μεμέτ Ερμπίλ (46’ Σερίφογλου Αταλάι), Μάλαμας, Σαλή Σινάν (62’ Λατίφ Λατίφ), Ερκάν Κουράκ, Ντελή Ρετζέπ, Μεμέτ Εμρέ, Αμέτ Αμέτ (46’ Ισά Τσανέρ), Ιμπράμ Αμέτ, Χασιώτης, Αμέτ Δοϊράν.



ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή