«Μονομαχία» για Αζάρ!
Ο Εντέν Αζάρ, δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λιλ, καθώς για την απόκτηση του έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ.
Ο 20χρονος Βέλγος μέσος, θεωρείται ως το νέο μεγάλο «αστέρι» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και οι μεγαλύτερες ομάδες είναι έτοιμες να στρώσουν… χαλί από ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, εκδήλωσε πρώτη το ενδιαφέρον της για τον διεθνή άσο, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι μεγάλος θαυμαστής του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ η Άρσεναλ προστέθηκε τελευταία στους «μνηστήρες».
Από την πλευρά της, η Λιλ έδωσε μάχη για να τον κρατήσει στο «Μετροπόλ» την φετινή περίοδο, ωστόσο πολύ δύσκολα ο Αζάρ θα παραμείνει στους πρωταθλητές Γαλλίας, με την τιμή του να ξεπερνάει τα 26 εκατομμύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.