Μπράνκα: «Καμία πρόταση για Σνάιντερ»

Το όνομα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ήταν από εκείνα που συζητήθηκαν στην μεταγραφική περίοδο έντονα, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, αποκάλυψε πως καμία πρόταση δεν έγινε για τον Ολλανδό.

Μπράνκα: «Καμία πρόταση για Σνάιντερ»

«Είναι αλήθεια πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον Σναίντερ, αλλά καμία πρόταση δεν κατατέθηκε για τον Σναίντερ», δήλωσε ο Μπράνκα στην La Repubblica.

«Είναι ευτυχισμένος ο Σνάιντερ με το ενδιαφέρον των ομάδων, οι οποίες είναι το ίδιο δυνατές όπως η Ίντερ αλλά είναι το ίδιο χαρούμενος που θα μείνει εδώ», πρόσθεσε ο Μπράνκα.

Τέλος, ο Μπράνκα τόνισε: «Η Ίντερ είναι επίσης χαρούμενη καθώς διατήρησε έναν σπουδαίο παίκτη στην ομάδα της, τον οποίο ήθελαν να αποκτήσουν οι μεγαλύτερες ομάδας της Ευρώπης».

COMMENTS