Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Δεν χειρουργείται ο Πογκμπά

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Δεν χειρουργείται ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό, όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα βασισθεί στην ξεκούραση και την αποκατάσταση, προκειμένου να είναι έτοιμος για να ενισχύσει την εθνική Γαλλίας, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο έμπειρος μέσος της Γιουβέντους, έχει πρόβλημα στον μηνίσκο, τραυματισμό που... αποκόμισε σε μία από τις πρώτες του προπονήσεις με την νέα του ομάδα στα τέλη του περασμένου μήνα, ενώ ήταν σε περιοδεία στο Λος Άντζελες.

Η χειρουργική επέμβαση θα τον απέκλειε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (21 Νοεμβρίου - 18 Δεκεμβρίου) και ο Πογκμπά, ο οποίος έχει 91 συμμετοχές με τους «πετεινούς, επέλεξε αντι της επέμβασης, την «συντηρητική θεραπεία».

Η ιταλική Tuttosport, ανέφερε ότι για την αποκατάσταση θα χρειασθούν τρεις εβδομάδες στο γυμναστήριο και την πισίνα και στην συνέχεια, δύο εβδομάδες ατομικής εργασίας. Εάν όλα πάνε καλά, ο Πογκμπά θα επιστρέψει εγκαίρως για να μπορέσει να προετοιμασθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου η Γαλλία αρχίζει τις αναμετρήσεις της κόντρα στην Αυστραλία, στην Ντόχα στις 22 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, η γαλλική αθλητική εφημερίδα L'Equipe ανέφερε, ότι η απόφαση του Πογκμπά τον είχε θέσει σε «τροχιά σύγκρουσης» με τη νέα του ομάδα, η οποία ήθελε από τον Γάλλο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να μπορέσει να επιστρέψει στο δεύτερο μέρος της σεζόν.



Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης
Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved