Ένας θεούλης έφτιαξε αλφάβητο από τις κατρακύλες του Νεϊμάρ
Άπειρα respect.
Το Μουντιάλ τελείωσε, η Γαλλία το σήκωσε και πλέον μετρούμε αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν. Μόντριτς και Εμπαπέ μάγεψαν, Μέσι και Ρονάλντο απογοήτευσαν κα ένας τύπος παγκοσμίου επιπέδου που αποκλείστηκε από τα προημιτελικά πήγε να μας βγάλει από τα ρούχα μας.
Ότι και να πούμε για αυτόν είναι λίγο. Ξέρει καντάρια μπάλα και μπορεί να γράψει ιστορία στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ναι, αυτός είναι ο Νεϊμάρ.
Πέραν όμως αυτού έχει το κακό ελάττωμα να προκαλεί, να παίζει βρώμικα και να μας αποδεικνύει συνεχώς ότι θα ήταν εξίσου καλώς και στην Εθνική… Καταδύσεων. Η σκηνή με το θέατρο που ακόμα κάνει σβούρες θα μείνει στην ιστορία περισσότερο και από τη γκολάρα του Ζιντάν στον τελικό του Champions League.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr