Αποχαιρέτισε την εθνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ! (pic)

Αποχαιρέτισε την εθνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ! (pic)

Σε αναζήτηση προπονητή η ομοσπονδία μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του πολύπειρου τεχνικού.

Ο Ντικ Αντβοκαατ αποχαιρέτησε για τρίτη φορά την εθνική Ολλανδίας, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι η παρατεταμένη κρίση θα ξεπεραστεί στο προσεχές διάστημα. Στα 70 του χρόνια πλέον, ο βετεράνος προπονητής κλήθηκε για ακόμα μία φορά να «συμμαζέψει» τους «οράνιε» όμως δεν τα κατάφερε καθώς η ομάδα αποκλείστηκε από τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτυγχάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε προκριματικούς μεγάλης διοργάνωσης μετά το EURO 2016.

Ο Αντβοκαατ κάθησε για τελευταία φορά στον πάγκο της στο χθεσινό (14/11) φιλικό με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι και ολοκλήρωσε -αυτή τη φορά είναι οριστικό!- την καριέρα του στην εθνική με μία επιβλητική εκτός έδρας νίκη, 3-0.

«Βλέπω ότι υπάρχει αποφασιστικότητα μεταξύ των παικτών, για ένα νέο, θετικό ξεκίνημα τον Μάρτιο. Τα παιδιά μου υποσχέθηκαν ότι οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν» είπε ο 70χρονος προπονητής που έγινε πολυνίκης στην Ιστορία της εθνικής Ολλανδίας. Η χθεσινή ήταν η 37η νίκη του, ξεπερνώντας κατά μία τον Αγγλο Μπομπ Γκλέντερινγκ που βρισκόταν στο «τιμόνι» της ομάδας από το 1923 έως το 1940. Ωστόσο, η καριέρα του Αντβοκαατ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Μάλιστα εξακολουθεί να έχει υψηλές βλέψεις και όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο προορισμό του, απάντησε: «Θα ήταν πολύ ωραία να αναλάβω μία από τις ομάδες που έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ!»



ΠΑΟΚ - Γιουνγκ Μπόις: Διαιτητής στην Τούμπα ο Σρτζαν Γιοβάνοβιτς
ΠΑΟΚ - Γιουνγκ Μπόις: Διαιτητής στην Τούμπα ο Σρτζαν Γιοβάνοβιτς
Μάλμε - Παναθηναϊκός: Ο Σκωτσέζος Γουόλς σφυρίζει στην Σουηδία
Μάλμε - Παναθηναϊκός: Ο Σκωτσέζος Γουόλς σφυρίζει στην Σουηδία
Εθνική Ανδρών: Με τον Βασίλη Σπανούλη στο δρόμο για το FIBA World Cup 2027
Εθνική Ανδρών: Με τον Βασίλη Σπανούλη στο δρόμο για το FIBA World Cup 2027
Στην Τουρκία κόντρα στην Τέλεκομ ο Πανιώνιος
Στην Τουρκία κόντρα στην Τέλεκομ ο Πανιώνιος
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η επιστροφή που δίχασε το κοινό του Grand Hotel αλλά οδηγεί και σε έναν μεγάλο έρωτα