Ρέτσος: «Είμαστε οικογένεια, όνειρο το Μουντιάλ»

Ρέτσος: «Είμαστε οικογένεια, όνειρο το Μουντιάλ»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν φοβάται καμία ομάδα για τα μπαράζ της εθνικής όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο Onsports.

O νεαρός αμυντικός της Λεβερκούζεν, εμφανίστηκε χαρούμενος μετά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, τόσο για την πρόκριση στα μπαράζ που οδηγούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όσο για το ότι είναι μέλος αυτή της ομάδας στην οποία υπάρχει οικογενειακό κλίμα.

Ο 19χρονος διεθνής, αναφέρθηκε επίσης στο όνειρο του που δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί σε αυτή την ηλικία στο Μουντιάλ, για τη ζωή στη Γερμανία και τι του λείπει περισσότερο από τη χώρα μας.

-Με ποιον αντίπαλο θα ήθελες να κληρωθείτε στα μπαράζ;
«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να περάσουμε στα μπαράζ. Από εκεί και πέρα όποια ομάδα και να τύχει στο δρόμο μας πιστεύω είμαστε ικανοί να κερδίσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε και στο Μουντιάλ. Δε θα πω ότι φοβάμαι κάποια ομάδα απλά αν είναι μια εύκολη ομάδα, τόσο πιο εύκολο και για εμάς».

-Πως βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής;
«Σίγουρα έχουμε δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και πιστεύω πως θα δεθούμε ακόμα περισσότερο και θα καταφέρουμε πολλά πράγματα».

-Έχεις φανταστεί στα 19 σου να αγωνίζεσαι στο Μουντιάλ;
-«Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Κάτι που ονειρεύομαι χρόνια και αν πραγματοποιηθεί σε τόσο νεαρή ηλικία θα είμαι πολύ χαρούμενος. Επίσης θα ήθελα να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες».

-Ένα σχόλιο για τον κύριο Σκίμπε…
«Είναι δίπλα μου και πραγματικά με στηρίζει. Με έχει βάλει σε κάποια παιχνίδια τα οποία ήταν κρίσιμα ανεξαρτήτως αν με χρησιμοποίησε σε άλλη θέση. Τον ευχαριστώ πολύ»

-Πως είναι η ζωή στη Γερμανία; Προσαρμόστηκες;

MastoreliRetsos

«Είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα, καμία σχέση. Δεν έχει αυτή την εξωγηπεδική ζωή που ονειρεύεται κάθε παίκτης να ζήσει όταν να έρθει στη χώρα μας. Όλα είναι γύρω από το ποδόσφαιρο. Και εγώ με αυτό τον σκοπό πήγα, να παίξω ποδόσφαιρο, να κάνω καριέρα».

-Στην Ελλάδα θα επέστρεφες μόνο για τον Ολυμπιακό;
«Δε θέλω να κοιτάω το μέλλον, αλλά το παρόν. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό γιατί δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα. Είμαι επαγγελματίας αλλά ο Ολυμπιακός με ανέδειξε, ήμουν από πολύ μικρός στην ομάδα αλλά θα δούμε στο μέλλον, δεν ξέρω».

-Τι σε έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ στη Γερμανία;
«Νομίζω τα γήπεδα. Έχω παίξει σε τρία γήπεδα και είναι όλα απίστευτα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, έχει εξίσου ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις. Πλέον ανήκω στην Λεβερκούζεν, σε μια ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος».

-Τι σου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα;
«Η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και η βόλτα με τους συμπαίκτες μετά την προπόνηση».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved