Μέσι: «Δεν με ενδιαφέρει το βραβείο, είμαι λυπημένος»

Μέσι: «Δεν με ενδιαφέρει το βραβείο, είμαι λυπημένος»

Ο Λιονέλ Μέσι απάντησε για το βραβείο του καλύτερου παίκτη που πήρε στο Μουντιάλ 2014, παρά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό από τη Γερμανία, λέγοντας ότι αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μεγάλη συζήτηση έχει «σηκώσει» η ανάδειξη του Λιονέλ Μέσι ως κορυφαίου παίκτη του Μουντιάλ 2014. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής ήταν… άφαντος στα μεγάλα ματς – κυρίως στον τελικό με τη Γερμανία – αρκετοί θεώρησαν πως το μάρκετινγκ και οι δημόσιες σχέσεις της FIFA μπήκαν πάνω από την πραγματικότητα που έδειξαν τα ματς του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Ο Αργεντινός, πάντως, στις δηλώσεις του με την επιστροφή της «αλμπισελέστε» στο Μπουένος Άιρες, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως το τελευταίο πράγμα που τον ενδιέφερε ήταν το βραβείο του καλύτερου παίκτη!

«Αυτή τη στιγμή το βραβείο του καλύτερο παίκτη του τουρνουά δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει τίποτα. Θέλαμε να σηκώσουμε το τρόπαιο και να πανηγυρίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή με τον κόσμο μας, αλλά αυτό δεν έγινε. Φτάσαμε σε έναν τελικό μετά από χρόνια που δεν μπορούσαμε να περάσουμε ούτε τα προημιτελικά, αλλά η απογοήτευση του χαμένου τελικού μας φέρνει μεγάλη λύπη», είπε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι και πρόσθεσε:

«Ήταν η μέρα που έπρεπε να νικήσουμε για να πάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιθανόν να αξίζαμε περισσότερα, η Αργεντινή άξιζε έναν ακόμα τελικό. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά εγώ, ο Ιγκουαΐν και ο Παλάσιο δεν καταφέραμε να της αξιοποιήσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά τώρα υπάρχει πίκρα και λύπη».

Όσο για την εικόνα του τελικού, σχολίασε: «Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά τις ευκαιρίες που ήταν ξεκάθαρες τις είχαμε εμείς. Δυστυχώς δεν είχαμε λίγο περισσότερο τύχη που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

Ο Μέσι, απάντησε και σε όσους έχουν αρχίσει να… πλέκουν σενάρια σχετικά με την υγεία του, παίρνοντας αφορμή από το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά έκανε εμετό στη διάρκεια ενός αγώνα. Η εικόνα του, πάντως, στον τελικό του Μουντιάλ 2014 ήταν απογοητευτική και φαινόταν πως δεν είναι καλά, με τον ίδιο ωστόσο να υποστηρίζει ότι ναι μεν ήταν κουρασμένος, αλλά δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα.

«Δεν είχα προβλήματα. Ήμουν εντάξει. Σίγουρα ήταν ένα σκληρό τουρνουά και αισθανόμαστε ακόμα την κούραση του ημιτελικού, η Γερμανία έπαιξε και μια μέρα νωρίτερα, αλλά ήμουν εντάξει», ανέφερε σχετικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved