Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Τελικός: Βουτιές και  κουρέας (photos)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Τελικός: Βουτιές και κουρέας (photos)

Με το δικό του ο καθένας τρόπο πέρασαν οι παίκτες της Γερμανίας την τελευταία ημέρα πριν το ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για τον αυριανό τελικό του Μουντιάλ 2014 κόντρα στην Αργεντινή στο «Μαρακανά».

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ είναι ο αυτός  που έχει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο άσο της «νάσιοναλμανσαφτ» …απολαύσει μέχρι σήμερα τις χαρές της Βραζιλίας στην διαδρομή της διοργάνωσης.


Ο μέσος της Μπάγερν  ξύπνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής και μαζί με φίλους πήγε να απολαύσει για τελευταία φορά την παραλία Σάντα Κρουζ Σαμπράλια στη Νότια Μπαΐα όπου ήταν η βάση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας στη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και έκανε τις βουτιές του.

bss

Η καλή διάθεση του «Σβάινι» συνεχίστηκε και αργά το βράδυ καθώς λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Γερμανίας για το Ρίο Ντε Τζανέιρο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τόπο κοινωνικής δικτύωσης  μία φωτογραφία συνοδευόμενη από ένα μήνυμα αστεϊσμό προς τον συμπαίκτη του στην «νάσιοναλμανσαφτ» Κέβιν Γκροσκρόιτς. «Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά. Ευχαριστώ , περάσαμε υπέροχα χωρίς παρατράγουδα. Ειδικά εσένα Κέβιν» έγραψε  συγκεκριμένα ο Σβαϊνστάιγκερ.

geotze


Από την πλευρά του ο Μάριο Γκέτσε αποφάσισε να …αλλάξει λουκ ενόψει του αυριανού τελικού με την Αργεντινή και ανέβασε με τη σειρά του μία φωτογραφία με την επίσκεψη του σε μπαρμπέρικο μαζί με τον Σκόντραν Μουσταφί που επίσης έκρινε σκόπιμο να πράξει κάτι ανάλογο.
«Αργότερα ταξιδεύουμε στο Ρίο, Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας για τον  τελικό’ ήταν το σχετικό μήνυμα του επιθετικού της Γερμανίας.



Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved