Η Ινές Σάινθ στο Onsports: «Βραζιλία - Αργεντινή ο τελικός, κοντά το Μεξικό» (photos+videos)

Η Ινές Σάινθ στο Onsports: «Βραζιλία - Αργεντινή ο τελικός, κοντά το Μεξικό» (photos+videos)

Μετά την Βανέσα Χούπενκοτεν, και η έτερη σέξι Μεξικανή δημοσιογράφος, η Ινές Σάινθ, μιλάει στο Onsports για τις προβλέψεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, βάζοντας πάνω από όλους «σελεσάο» και Αργεντινή!

Ένας άτυπος διαγωνισμός ομορφιάς έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες στο Μουντιάλ 2014 της χώρας της Σάμπα που έχει να κάνει με το ποια γυναίκα ρεπόρτερ είναι η πιο ελκυστική, με την Ινές να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κατακτήσει το «βραβείο».

Πάντως, την ώρα που όλοι τη θαυμάζουν, εκείνη κοιτάει μονάχα τη δουλειά της και δεν ασχολείται με τίποτε άλλο παρά μόνο με το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, εκφράζοντας την άποψη ότι η «οικοδέσποινα» είναι πιο κοντά στο τρόπαιο, τη στιγμή που βλέπει μια καλή πορεία και από πλευράς της εθνικής ομάδας της πατρίδας της.

Η 35χρονη συνάδελφος που είναι επίσης παρουσιάστρια και μοντέλο έχει κάψει… καρδιές στο κράτος της Λατινικής Αμερικής με την εμφάνιση και παρουσία της, αλλά αποδεικνύει ότι δεν είναι… διακοσμητική στο ποδόσφαιρο καθώς έχει και γνώμη που μετράει, αναφερόμενη και στην Εθνική Ελλάδας.

Το Μεξικό κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από τη Βραζιλία, η οποία θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό;

«Παραδοσιακά το Μεξικό δυσκολεύει τη Βραζιλία. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετούς παίκτες από τη Βραζιλία που μου επιβεβαίωσαν ότι είχε γίνει σαν πέτρα στο παπούτσι τους (έκφραση στο Μεξικό). Το στιλ παιχνιδιού έμοιαζε τόσο πολύ που έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα ματς, όπως φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα».

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Λέγεται ότι έχει έξι δάκτυλα στο χέρι του. Πιστεύεις ότι αυτό τον βοηθάει να είναι καλύτερος τερματοφύλακας;

«Λογικά όχι, αλλά έχει σπουδαίο ταλέντο. Ήταν το παιχνίδι της ζωής του».

Πόσο ψηλά θεωρείς ότι μπορεί να φτάσει το Μεξικό;

«Το Μεξικό έχει τα εχέγγυα να γράψει νέα ιστορία στο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι μπορεί να προχωρήσει ακόμη περισσότερο από τον δεύτερο γύρο που φυσιολογικά θα το καταφέρει. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε τουλάχιστον να περάσουμε και να μείνουμε σε αυτή τη θέση που είναι στο επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Έχουμε μια θετική, χαρούμενη και υψηλά επικίνδυνη ομάδα».

Από όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, τι σου έχει κάνει περισσότερο εντύπωση;

«Έχω διασκεδάσει με τις ομάδες με λατινικό στιλ επειδή δείχνουν το πρόσωπο του CONCACAF. Έχουν εξαιρετικό ταλέντο και έχουν ανέβει επίπεδο. Για τη Βραζιλία και την Αργεντινή έχει πολλά να πει κανείς και ότι θα φτάσουν ψηλά, αλλά αυτή που με έκανε χαρούμενη και έχει βάλει πολλά γκολ είναι η Κολομβία που μας έχει εκπλήξει και μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι ακόμη και χωρίς τον Ρανταμέλ Φαλκάο μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στο τουρνουά».

Μπορείς να προβλέψεις ποιος θα αναδειχθεί νέος πρωταθλητής κόσμου μετά από τα πρώτα αποτελέσματα;

«Λοιπόν, τείνω ξεκάθαρα στους Νοτιοαμερικανούς σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, από αυτά που έχουν δείξει και η πρόβλεψη μου είναι ότι ίσως να έχουμε έναν τελικό ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή. Δεν μπορώ να πω ποιος θα το πάρει, αλλά νομίζω ότι η οικοδέσποινα έχει περισσότερες πιθανότητες».

Ποια είναι η σχέση σου με την Ελλάδα, τους Έλληνες και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Έχω έρθει στην Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Αγάπησα τους φιλικούς ανθρώπους, στους οποίους μπορείς να δεις λατινικές ρίζες. Σίγουρα έχετε διαφορετικό αίμα και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μεγαλώνει επίσης. (Η Ελλάδα) είχε την ενδοξότερη στιγμή της μόλις πριν από μερικά χρόνια (Γιούρο 2004), αλλά βρίσκεται σε ένα στάδιο αναδόμησης και είναι σε καλό δρόμο για τα καλά αποτελέσματα και την ανάπτυξη. Πάντα έχει αμυντικές τάσεις, αλλά μου αρέσει που είναι γενναίοι στην επίθεση».

Πώς ζεις όλον αυτόν τον θαυμασμό που λαμβάνεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας λόγω της εξωτερικής σου εμφάνισης;

«Είναι φυσιολογικό να λαμβάνω κοπλιμέντα και σέβομαι όσους μου τα λένε. Είμαι κολακευμένη και ευγνώμων που με θεωρούν έτσι, αλλά πάντα κρατάω ένα επαγγελματικό προφίλ και δεν δίνω μεγάλη σημασία σε τέτοια πράγματα επειδή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο να κάνεις μια καλή δουλειά».

Έχεις να μας εξιστορήσεις μια ιδιαίτερη ιστορία από το Μουντιάλ 2014 της χώρας της Σάμπα;

«Όχι ιδιαίτερα, επειδή είμαι πολύ αφοσιωμένη στο θέμα της δουλειάς για να καλύπτω όλα όσα έχουν να κάνουν με το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες με την Ίνες Σάινθ:

Η Ινές Σάινθ στο Onsports: «Βραζιλία - Αργεντινή ο τελικός, κοντά το Μεξικό» (photos+videos)



Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved