Μάνιος: «Να πετύχω και άλλα τέρματα»

Μάνιος: «Να πετύχω και άλλα τέρματα»

Ο πρώτος σκόρερ του Αλμωπού Αριδαίας και της Football League μίλησε για τη φετινή σεζόν.

Αναμφίβολα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης του Αλμωπού Αριδαίας επί του ΠΟ Τρίγλιας και με το χατ τρικ που έκανε έφτασε τα 7 τέρματα και πάτησε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Ο λόγος για ποιον άλλον από τον επιθετικό Παναγιώτη Μάνιο, που μέχρι στιγμής αποτελεί το “τανκ” της ομάδας του Γιώργου Τυριακίδη και παράλληλα την ευχάριστη έκπληξη του Αλμωπού Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ, αλλά και του Βορείου ομίλου της Football League.

Ο εκ Σιάτιστας καταγόμενος άσος μίλησε για τα κατορθώματα του, αλλά και για την ομάδα του στο επίσημο Site των κυανολεύκων, δείτε παρακάτω τι είπε:

-Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, άλλοι τρεις βαθμοί για τον Αλμωπό και βαθμολογική αναρρίχηση με πολύ καλή εμφάνιση. Ποια η εξήγηση σου για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας;

«Ξεκινήσαμε το δεύτερο γύρο έτσι όπως περιμέναμε! Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει αρκετή ψυχολογία για τη συνέχεια και πιστεύω η αγωνιστική μας άνοδος, οφείλεται στη διάθεσή και τη προσπάθεια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο κομμάτι αυτής της ομάδας!».

-Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα σου και ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του Αλμωπού;

«Πιστεύω από τη πρώτη στιγμή στην ομάδα, όλα τα παιδιά είναι φιλόδοξα και δουλεύουν όλοι τους στο 110% για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα, που δεν είναι άλλος, από το να παίρνουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι! Θα ήθελα να πω στον κόσμο του Αλμωπού να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε και εμείς σε κάθε αγώνα θα δίνουμε και τη ψυχή μας!».

-Με το χατ τρικ που πέτυχες είσαι στην κορυφή των σκόρερ και πραγματοποιείς εκπληκτικές εμφανίσεις. Που το πάει φέτος ο Παναγιώτης Μάνιος;

«Η αλήθεια είναι πως αυτή τι στιγμή βρίσκομαι στη κορυφή των σκόρερ σε μια Κατηγορία που παίζω για πρώτη φορά και αυτό μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια. Ευελπιστώ να πετύχω και άλλα τέρματα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά γιατί μας αξίζει».

-Είσαι ευχαριστημένος από την επιλογή σου να αποτελείς μέλος του Αλμωπού;

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος για αυτή την επιλογή, διότι ήρθα σε έναν υγιή σύλλογο, που δίνει την ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές να φορέσουν τη φανέλα του και να δείξουν μέσα στο γήπεδο ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τα βαριά ονόματα της Κατηγορίας! Πέρα όμως από καλοί ποδοσφαιριστές, όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και θεωρώ πως έκανα πολλούς νέους φίλους στον Αλμωπό Αριδαίας!».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved