Βέροια: Ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα

Βέροια: Ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της «Βασίλισσας του βορρά», μετά το νικηφόρο παιχνίδι στην Κατερίνη επί του Πιερικού, εν΄ όψει του εντός έδρας αγώνα της 9ης αγωνιστικής με την Τρίγλια, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαΐου.

 

Αυτό αναγκάζει εκ των πραγμάτων την τεχνική ηγεσία της ομάδας, να δώσει μόνο μία μέρα ρεπό στους παίκτες και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα, με την τελευταία προπόνηση αυτής της εβδομάδας να γίνεται σήμερα το πρωί Μεγάλου Σαββάτου και την πρώτη της επόμενης εβδομάδας το απόγευμα της Δευτέρας.

Η μία εβδομάδα που μεσολαβεί, μέχρι και τον αγώνα με την Τρίγλια, σίγουρα είναι βάλσαμο για τους Βεργώνη, Μαραγκό, Μπλέτσα, που ήταν τραυματίες και δεν αγωνίστηκαν στην Καβάλα και προφυλάχθηκαν από τον Παύλο Δερμιτζάκη στο παιχνίδι της Κατερίνης, αφού τους δίνει την δυνατότητα να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση απόλυτα έτοιμοι.

Ο Δημήτρης Στάμου, μαζί με το νεαρό τερματοφύλακα Βάντση, ο οποίος μετά την επιτυχή εγχείρηση, από εβδομάδα μπαίνει σε πρόγραμμα αποκατάστασης, είναι οι μόνοι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ που τα ονόματά τους συμπεριλαμβάνοται στο ιατρικό δελτίο. Ο έμπειρος στόπερ που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με την Καβάλα και έχει ακόμη το νάρθηκα στο πόδι του, αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να επανέλθει έτοιμος, σε τρεις περίπου εβδομάδες.

Πηγή: kerkidasport



Νέα 24ωρη απεργία ταξί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Νέα 24ωρη απεργία ταξί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Τασούλας για Καραλή: «Να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς στόχους και να εμπνέει με το ήθος του»
Τασούλας για Καραλή: «Να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς στόχους και να εμπνέει με το ήθος του»
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved