Χαντές: «Είχαμε συγκέντρωση, βγάλαμε αντίδραση»

Χαντές: «Είχαμε συγκέντρωση, βγάλαμε αντίδραση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τη νίκη επί του Α.Ο. Επισκοπής ήταν ο Βαγγέλης Χαντές, ο οποίος μίλησε στο 12sports για τη νίκη, αλλά και το επόμενο ματς με τη Ρόδο.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Βαγγέλης Χαντές μίλησε για τη σημερινή σπουδαία νίκη, φροντίζοντας να κρατήσει χαμηλά τη… μπάλα για τους πρωτοπόρους ξανά «ερυθροκίτρινου».

Αναλυτικά, όσα είπε στο 12sports. «Για μας ήταν ένα κομβικό παιχνίδι και μία κομβική εμφάνιση, γιατί ερχόμασταν από μία βαριά ήττα στον Ασπρόπυργο. Βγάλαμε αντίδραση και τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα σε όλα τη διάρκεια του αγώνα. Η Επισκοπή είναι ένας πολύ ποιοτικός αντίπαλος και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλο. Καταφέραμε να… μπλοκάρουμε το παιχνίδι τους, πιέσαμε ψηλά και δώσαμε εμείς το ρυθμό στον αγώνα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ στο α’ ημίχρονο.

Στο καλό διάστημα της Επισκοπής στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, διαχειριστήκαμε καλά την κατάσταση και μετά το ματς άνοιξε Είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε, χωρίς να τα καταφέρουμε, κι αυτό ήταν το μοναδικό μελανό σημείο».

Όσον αφορά στο ματς με τη Ρόδο, το Σάββατο, ανέφερε: «Το ματς με τη Ροδο όπως τα άλλα. Έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε σκληρά. Μπορεί για όλο τον κόσμο να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά αν θέλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, πρέπει να το δούμε όπως και τα υπόλοιπα».



«Αποφασιστικά ο Παναθηναϊκός για Αντίνο»
«Αποφασιστικά ο Παναθηναϊκός για Αντίνο»
Παναθηναϊκός: Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Κοντούρης
Παναθηναϊκός: Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Κοντούρης
Ολυμπιακός: Αμφίβολοι με Ατρόμητο Ποντένσε και Ροντινέι
Ολυμπιακός: Αμφίβολοι με Ατρόμητο Ποντένσε και Ροντινέι
Παναθηναϊκός στους φιλάθλους του: «Στηρίξτε την ομάδα απέναντι στη Βίρτους όπως μόνο εσείς ξέρετε»
Παναθηναϊκός στους φιλάθλους του: «Στηρίξτε την ομάδα απέναντι στη Βίρτους όπως μόνο εσείς ξέρετε»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved