Ταΐρης: Είμαστε… σα να μην υπάρχουμε για κάποιους!

Ταΐρης: Είμαστε… σα να μην υπάρχουμε για κάποιους!

Για τη δυσβάσταχτη πραγματικότητα που διαμορφώνεται για τις ομάδες σε SuperLeague 2 και Football League, μίλησε ο μέσος της ΑΕΠ Κοζάνης, Λάμπρος Ταΐρης

 

Ο 27χρονος αμυντικός χαφ από τα Σέρβια Κοζάνης, που τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο είχε ενεργό ρόλο στη Βέροια και παλιότερα έπαιξε σε Άρη Παλαιοχωρίου, Δόξα Πενταλόφου και Στρατώνι ανέφερε:

Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

Για το τέλμα στις δυο επαγγελματικές κατηγορίες που δεν άρχισαν και το θολό τοπίο που επέφερε η «επιδρομή» της covid-19:

«Δυστυχώς βρισκόμαστε ξανά σε lockdown, σε κατάσταση αντίστοιχη με αυτή της άνοιξης, κάτι που επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό το επάγγελμά μας. Σίγουρα προέχει η υγεία όλων. Δουλεύουμε ατομικά κατόπιν συνεννόησης με το τεχνικό τιμ, ώστε να συντηρήσουμε όσο γίνεται τη φυσική κατάστασή μας. Έχουμε φτάσει τους 8-9 μήνες απραξίας ήδη και… βλέπουμε. Σημασία δεν έχει αν βλέπουμε φως εμείς, ομάδες και παίκτες, ούτε αν συμφωνούμε με τα μέτρα προστασίας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται για μη έναρξη των πρωταθλημάτων μας ως τώρα. Σημασία έχει ότι νιώθω, κάτι που πιστεύω ότι νιώθουν και πολλοί συνάδελφοί μου. Ότι είμαστε σα να μην υπάρχουμε για κάποιους, δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Αυτό βέβαια το είχαμε καταλάβει και από το καλοκαίρι-παρωδία που πέρασε με το θέμα της αναδιάρθρωσης, όταν ήταν άλλη μια περίοδος υπομονής, ψυχολογικής κούρασης και αβεβαιότητας, για πολλούς ποδοσφαιριστές, προπονητές και γενικά εμπλεκόμενους με επαγγελματικές ομάδες».

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΟΠΛΟ» ΤΗΣ ΑΕΠ

Ποιες είναι οι στοχεύσεις για τους Κοζανίτες και ποιο το «κλειδί» για μια πετυχημένη σεζόν;

«Στόχος είναι μια αξιοπρεπής παρουσία στο νέο πρωτάθλημα και η αποκόμιση εμπειριών, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, βοηθώντας την ΑΕΠ να βάλει τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές. Οι Πόντιοι εκπροσωπούν την ευρύτερη περιοχή, Κοζάνης και γενικά δυτικής Μακεδονίας και ένας άλλος στόχος είναι να δώσει κίνητρο στα παιδιά της περιοχής και γιατί όχι να αναδειχτούν στην πορεία μέσα από αυτή. Το ατού μας είναι το οικογενειακό κλίμα και ευελπιστώ να μας βοηθήσει μέσα στη σεζόν, στις καλές και τις κακές στιγμές»

«ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΜΑΖΙ»

Σε ερώτηση για τον Βόσνιο προπονητή, Νένο Κουρούζοβιτς και τους αρκετούς ξένους που εντάχθηκαν φέτος στο ρόστερ (Μοριμότο, Μουνπέιν, Μοϊσέ, Μπαϊ και Σέλσο, με τον Νοτιοκορεάτη Λι να μην έχει προλάβει το lockdown), ο Ταϊρης ανέφερε: «Με τον κόουτς μας και τους νέους μου συμπαίκτες ελάχιστα προλάβαμε να συνυπάρξουμε και να συνεργαστούμε στις ομαδικές προπονήσεις. Ήρθε η καραντίνα. Όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, το κλίμα εξαιρετικό όπως προείπα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει και στα παιδιά που ήρθαν από το εξωτερικό, για να προσαρμοστούν γρήγορα, να εγκλιματιστούν και να μας βοηθήσουν».

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ

Χωρίς υποστήριξη η ΑΕΠ, σε μια χρονιά αναβάθμισης, τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες…

«Είναι πολύ κρίμα για τον κόσμο της ομάδας να μην μπορεί να την παρακολουθήσει από κοντά σε αυτή την ιστορική χρονιά για αυτή. Μια σεζόν-σημείο αναφοράς, σε επαγγελματική κατηγορία πρώτη φορά και με σπουδαίους αντιπάλους. Ας ελπίσουμε αν και εξαιρετικά δύσκολο, να επιτραπεί ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων, αν και εφόσον αρχίσουμε ποτέ!».

«ΦΑΒΟΡΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ»

Τέλος ο Ταϊρης χαρακτήρισε φαβορί ανόδου στον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ την πρώην ομάδα του, τη Βέροια: «Φαβορί στον Βορρά στη Φούτμπολ Λιγκ ανάμεσα στις 10 ομάδες βλέπω τη Βέροια για μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις, γιατί έκανε σχεδιασμό για Σούπερ Λιγκ 2 και διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με σημαντικές λύσεις και βάθος. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με ιστορικές ομάδες που δουλεύουν χρόνια επαγγελματικά. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved