Ευθυμιάδης: Πρωτόγνωρη κατάσταση – Έτοιμοι στην πρεμιέρα

Ευθυμιάδης: Πρωτόγνωρη κατάσταση – Έτοιμοι στην πρεμιέρα

Ο Γρηγόρης Ευθυμίαδης της Τρίγλιας μιλά για την προετοιμασία της ομάδας και το επόμενο πρωτάθλημα της Football League.

 

Η συνέντευξη του Ευθυμίαδη στα social media της Τρίγλιας

Μετράμε ήδη δύο μήνες και μία εβδομάδα προετοιμασίας, ενόψει της νέας περιόδου. Ποιό είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί, με δεδομένη και την μεγάλη αποχή από τα επίσημα παιχνίδια που προηγήθηκε, λόγω του πρόωρου τέλους της περσινής?

«Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και όλο αυτό που βιώνουμε να περάσει γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Από εκεί και πέρα, η προηγούμενη χρονιά τελείωσε κάπως περίεργα και η φετινή συνεχίζει να είναι περίεργη, με όλα αυτά που γίνονται. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους μας λόγω της μεγάλης αποχής που προηγήθηκε, και λόγω του ότι ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φυσικά όλο αυτό επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το προπονητικό επιτελείο, σε σχέση πάντα με τον προγραμματισμό που πρέπει να γίνει. Εμείς όμως σαν ομάδα δουλεύουμε αυτούς τους δύο μήνες μαζί με τους προπονητές μας, για να είμαστε έτοιμοι όταν επιτέλους ξεκινήσουμε»

Ήσουν μέλος και της περσινής ομάδας, στην πρώτη της χρονιά στην ενιαία Football League.Με βάση το ήδη διαμορφωμένο φετινό ρόστερ, ποιός είναι ο στόχος στο επικείμενο πρωτάθλημα και πόσο θα επηρεάσει η σχετικά μικρή κανονική περίοδος, ως προς την επίτευξη του;

«Φέτος αλλάζει η μορφή του πρωταθλήματος με δύο ομίλους και λιγότερα παιχνίδια στην κανονική περίοδο, τα οποία θα καθορίσουν όμως τις θέσεις για τα Play – Off και τα Play – Out, που θα ακολουθήσουν. Νομίζω ότι ήρθαν στην ομάδα μας παιδιά με εμπειρία και παραστάσεις, τόσο από την συγκεκριμένη κατηγορία, όσο και από τις πιο ψηλές επαγγελματικές, αλλά και νεαροί με πολύ ταλέντο. Σε συνδυασμό λοιπόν και με τα παιδιά που ήταν και πέρσι, νομίζω ότι μόλις ”αποκτηθεί” και η απαιτούμενη ”χημεία”, μια και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, θα παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα κοιτάει κάθε αντίπαλο, ανεξαρτήτως ονόματος, στα μάτια και θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Γιατί, όπως είπες άλλωστε, η κανονική περίοδος θα είναι μικρή και κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε θα είναι σημαντικό»

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, πάνω απ’όλα είναι θέαμα. Πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής, ο πρωταγωνιστής ουσιαστικά σ’αυτό το σκηνικό, όταν είναι υποχρεωμένος να αγωνίζεται σε άδειες εξέδρες, όπως επιτάσσει το απαραίτητο, είναι η αλήθεια, υγειονομικό πρωτόκολλο?

«Σίγουρα δεν είναι ωραίο το να μην υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Δίνει άλλη αίσθηση όταν αγωνίζεσαι με κόσμο και ειδικά μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας σου. Σου δίνουν μεγαλύτερη ώθηση και ενέργεια για να μπορέσεις να τα δώσεις όλα και να κερδίσεις. Όμως δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, που για το καλό όλων μας πρέπει να μην έχει κόσμο στις κερκίδες, γιατί πάνω απ’όλα είναι το πολυτιμότερο αγαθό, η υγεία μας. Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε να τελειώσει σύντομα όλο αυτό και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα»

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελες να προσθέσεις κάτι ακόμα;

«Ναι θα ήθελα να τονίσω το πόσο κοντά μας βρίσκεται η διοίκηση μας, η οποία στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας, και την αφοσίωση στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, και την επίτευξη του στόχου μιας όσο το δυνατόν καλύτερης πορείας στο νέο πρωτάθλημα»



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved