Απόλλων Πόντου: Τσέκαραν ξανά την Κρύα Βρύση

Απόλλων Πόντου: Τσέκαραν ξανά την Κρύα Βρύση

Μετά την πρώτη αυτοψία της Τρίτης στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης, που είναι πολύ πιθανό να φιλοξενήσει τους Πόντιους στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, το πρωί της Κυριακής υπήρξε δεύτερη «επίσκεψη» από κλιμάκιο του Απόλλωνα Πόντου.

 

 

Αποτελούμενο από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και στελέχη της διοίκησης, που τα είπαν με τον πρόεδρο της κοινότητας Κρύας Βρύσης και πρόεδρο του τοπικού Απόλλωνα, Ανδρέα Βλάχο και τον αντιπρόεδρο της κοινότητας (και Υπεύθυνο Τύπου του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης), Λύσανδρο Αμιτζόγλου.

Παρόντες ήταν τεχνικοί του συνεργείου που αναμένεται να αναλάβει τα περισσότερα έργα στο γήπεδο.

Έγινε δηλαδή η αναλυτική καταγραφή των αναγκών και η ανάπτυξη των προθέσεων για τομές και παρεμβάσεις, που θα ευνοήσουν τόσο τον Απόλλωνα, που θα αποκτήσει έδρα φιλοξενίας για τα επίσημα ματς φέτος, όσο και την τοπική ομάδα, που θα αποκτήσει ένα τελείως εκσυγχρονισμένο και «μεταμορφωμένο» ποδοσφαιρικό σπίτι.

Τα έργα είναι απαραίτητα, για να ανάψει το «πράσινο φως» για τη χρήση του σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών και ο χρόνος πιέζει.

Όλα πρέπει να γίνουν σε περίπου δυο εβδομάδες, για να αλλάξει η όψη και η λειτουργικότητα του γηπέδου, με το νέο πρωτάθλημα να ξεκινά ως γνωστόν στις 7 Νοεμβρίου.

Στην εξίσωση μπήκαν το κονδύλι που θα απαιτηθεί για τις εργασίες (το οποίο δεν είναι «φιξ» και εξαρτάται από αρκετές παραμέτρους), το χρονοδιάγραμμα και κυρίως οι αλλαγές και βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

Τα έργα αφορούν μεταξύ άλλων στα δημοσιογραφικά μπουθ, στην τοποθέτηση στο σκέπαστρο για περίπου 100 πλαστικά καρεκλάκια, στον αγωνιστικό χώρο, στον καθαρισμό χόρτου περιμετρικά, στα αποδυτήρια, στην αίθουσα Τύπου, στα καθίσματα αναπληρωματικών στους πάγκους, τα κουφώματα, τα κλιματιστικά και τη θέρμανση, την αλλαγή κάποιων παραθύρων, κάποια ηλεκτρολογικά ζητήματα (ειδικά στα θεωρεία), ακόμα και στα χρώματα των διχτυών στις εστίες.

Οι παρεμβάσεις διψήφιου αριθμού ίσως ξεκινήσουν και μέσα στην εβδομάδα, καθώς δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου.

Σύντομα αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της συνεργασίας, με την οριστική φόρμουλα των δυο πλευρών και το παραχωρητήριο του Δήμου Πέλλας στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου (με άτυπη συνεννόηση με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που ουσιαστικά είναι το «κλειδί» για το αίσιο τέλος στην υπόθεση, το οποίο δείχνει σχεδόν τυπικό).

Βεβαίως, εκτός από το γηπεδικό, τον Απόλλωνα Πόντου «καίει» η συγκρότηση ανταγωνιστικού ρόστερ άμεσα (το οποίο ίσως έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, παρότι δεν έχει διαρρεύσει κάτι).

Πηγή: Soccerpractor



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved