Κατσικοκέρης: Να αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα και να γίνει αναδιάρθρωση

Κατσικοκέρης: Να αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα και να γίνει αναδιάρθρωση

Ο επιθετικός του ΟΦΙ αναφέρθηκε σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει η διακοπή στους ποδοσφαιριστές, τα προβλήματα που έχουν προκύψει και πόσο καιρό θα χρειαστούν ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην δράση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος φορ, Νίκος Κατσικοκέρης, στο «novasports»:
-Οι ομάδες, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές απέχουν από τις υποχρεώσεις τους, αρκετό καιρό και όπως είναι απόλυτα λογικό αυτό έχει επηρεάσει και τους ποδοσφαιριστές.

«Σίγουρα μας έχει επηρεάσει πολύ αυτό διότι απέχουμε από κάτι που πρώτα αγαπάμε παρά πολύ κ ήταν η δεύτερη ζωή μας ! Αγωνιστικά μας έχει φέρει σε μια κατάσταση πολύ δύσκολα διαχειρίσιμη.

-Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές. Δεν είναι ούτε ρομπότ. Δεν γίνεται ξαφνικά να ξεκινήσουν προπονήσεις και σε λίγες μέρες να είναι έτοιμοι για ν΄αγωνιστούν.

“Θα χρειαστεί ένα διάστημα 20-25 ημερών σίγουρα που να φτάσει ξανά ο οργανισμός σε επίπεδα φούλ αγωνιστικής περιόδου».

– Έχετε κάποια ενημέρωση σχετικά με το πότε θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην δράση;

«Η ενημέρωση νομίζω ότι είναι σε όλους από τους ειδικούς και τους αρμόδιους που βλέπουμε στην τηλεόραση για το τι μας ξημερώνει αύριο. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ακόμα».

-Η απόφαση που πάρθηκε αρχικά ήταν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στην Σούπερ Λιγκ με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες κατηγορίες να βρίσκονται σε αναμονή. Όπως όλα δείχνουν εκτός της πρώτης κατηγορίας, οι υπόλοιπες συμφωνούν να υπάρξει οριστική διακοπή.

«Προσωπικά συμφωνώ να αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα και να γίνει μια αναμενόμενη αναδιάρθρωση η οποία θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο κ μετά κ για όλες τις ομάδες»!

-Η αναγκαστική αυτή διακοπή, εξαιτίας της «υγειονομικής καταιγίδας» είχε όπως είναι λογικό, οικονομικό αντίκτυπο στους ποδοσφαιριστές.

«Εννοείτε πως έχει οικονομικό αντίκτυπο γιατί υπάρχουν και κατηγορίες που είναι ερασιτεχνικές και οι συνάδελφοι μας δεν έχουν κάπου εγγυημένα τα χρήματα τους όποτε είναι στον αέρα και στην καλοσύνη του κάθε προέδρου αν θα πληρώσει ή όχι ! Για τους επαγγελματίες υπάρχει ένα συν διότι τα χρήματα είναι στο συμβόλαιο που και πάλι όμως με τα δεδομένα που έχουν γίνει και ακούγονται ίσως υπάρχουν κάποιες μειώσεις».

-Τα πράγματα όπως τα αφήνει η μετά-καραντίνα εποχή, είναι δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες

«Η ζωή γενικά του κάθε ποδοσφαιριστή εξαιρουμένου της Ά εθνικής είναι αρκετά δύσκολη. Τα συμβόλαια είναι χαμηλά και οι ανάγκες πολλές στην εποχή μας ! Νομίζω ότι είναι χρήματα επιβίωσης παρά χρήματα μιας άνετης ζωής».

-Σε τι βαθμό σε έχει επηρεάσει;

«Πιστεύω αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει όλους μας σε μεγάλο βαθμό, άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο αλλά δεν έχει αφήσει κάποιον ανεπηρέαστο».

-Πρόσφατα πάρθηκε η απόφαση για αναστολή λειτουργίας της αθλητικής δικαιοσύνης. Οι ποδοσφαιριστές δηλαδή δεν μπορούν να καταθέσουν προσφυγή κάτι που καταδίκασε ο ΠΣΑΠ.

«Ο ΠΣΑΠ είναι το όργανο μας είναι φωνή μας , γνωρίζει καλύτερα απ´ολους τι συμφέρει και τι πρέπει να έχει ο ποδοσφαιριστής για αυτό κ σεβόμαστε και υποστηρίζουμε κάθε απόφαση του»!

-Με μια φωνή, ενωμένοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν το μήνυμα τους.

«Να πάρουν σωστές αποφάσεις για το μέλλον πρώτα για την υγεία του ποδοσφαιριστή και μετά για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες βλέποντας την σωστή κατεύθυνση κ όχι αυτή που θα συμφέρει τους λίγους».

 Χάντμπολ Γυναικών: Υποβιβάστηκε ο Αθηναϊκός
Χάντμπολ Γυναικών: Υποβιβάστηκε ο Αθηναϊκός
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μοίρασε αυτόγραφα σε πιτσιρίκια ο Λουτσέσκου
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μοίρασε αυτόγραφα σε πιτσιρίκια ο Λουτσέσκου
Παναθηναϊκός, Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»
Παναθηναϊκός, Ιωαννίδης: «Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο»
ΠΑΟΚ: "Βράζει" με διαιτησία, "ντροπιαστική" τη χαρακτήρισε ο Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ: "Βράζει" με διαιτησία, "ντροπιαστική" τη χαρακτήρισε ο Λουτσέσκου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved