Καλαμάτα: «Καμία θέση κενή με Ολυμπιακό Βόλου»!

Καλαμάτα: «Καμία θέση κενή με Ολυμπιακό Βόλου»!

Ενθουσιασμός στη Μαύρη Θύελλα μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα - Το βλέμμα τώρα στον Ολυμπιακό Βόλου

 

Η ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας

«Μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Λάρισα, σειρά έχει την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019 στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου!

Φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας», ελάτε να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές, που μέχρι σήμερα έχουν δώσει τα πάντα, η Καλαμάτα να επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο στο προσκήνιο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

Την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν πρέπει να μείνει καμία κενή θέση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας! Η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League είναι επιβεβλημένη! Ελάτε να πανηγυρίσουμε μια νέα μεγάλη επιτυχία μας!
Ξεκινάει σήμερα (31/10/2019) στις 13:00 από τα γραφεία μας, ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 14, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 3/11 με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Οι τιμες είναι
– ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ Α, Β κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Α,Β, Ζ κ Η 10€
– ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΤΑ VIP 1 , VIP 2 κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Γ Κ Ε 15€
– ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Η ΑΝΕΡΓΩΝ 5 €
– ΘΥΡΑ 2. VVIP 30€
– ΘΥΡΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ. 5 €
Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι 10:00-18:00 καθημερινά και το Σάββατο 10:00-15:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας»



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved