Europa League, Ολυμπιακός - Καρβαλιάλ: «Όποιος φοράει τη φανέλα πρέπει να αγωνίζεται στο μάξιμουμ»

Europa League, Ολυμπιακός - Καρβαλιάλ: «Όποιος φοράει τη φανέλα πρέπει να αγωνίζεται στο μάξιμουμ»

Europa League: Ο Ολυμπιακός έχει προετοιμασία για να πάρει τη νίκη στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, σύμφωνα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού και στη συνέντευξη Τύπου πριν τη «μάχη» με τους Σέρβους υποστήριξε πως άπαντες έχουν δουλέψει για τη νίκη, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως το ματς θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών.

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του Κάρλος Καρβαλιάλ:

Θεωρείτε πως είναι έτοιμη η ομάδα για το ντεμπούτο σας και σε ένα τόσο κρίσιμο ματς;

«Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό ματς. Έχουμε την ευφυΐα να καταλάβουμε πόσα πράγματα είναι καλά στην ομάδα και μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε. Στη συνέχεια θα χτίσουμε επάνω σε αυτήν τη βάση και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και τα δικά μας πράγματα στην ομάδα. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν αγωνιστήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική και είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά και το μειονέκτημα που δεν είχαμε κάποιον αγώνα για να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα και το πρώτο μας ματς θα είναι αυτό με την Τόπολα. Σεβόμαστε απόλυτα την Τόπολα. Ξέρουμε ότι είναι μία δυνατή ομάδα, όπως ξέρουμε ότι και με την ισοπαλία εξασφαλίσουμε τη συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά με σεβασμό στην Τόπολα έχουμε προετοιμαστεί για να νικήσουμε τον αγώνα».

Θεωρείτε μειονέκτημα ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο;

«Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα γιατί όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πρέπει να αγωνίζεται στο μάξιμουμ της απόδοσής του. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην το κάνει».

Έχετε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες ημέρες, μπορείτε να μας πείτε τι καινούργιο θα δούμε στον Ολυμπιακό και επίσης είστε από τους προπονητές που πριν τον αγώνα θα μας πείτε πως θα παίξει η ομάδα;

«Όχι δε θα σας πω για την ενδεκάδα γιατί οι παίκτες είναι αυτοί που πρέπει να τη μάθουν πρώτοι. Τις τελευταίες δέκα ημέρες όλη μας η συγκέντρωση και εκεί που έχουμε εστιάσει είναι να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε δέκα ημέρες, δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, αλλά έχουμε πει που πρέπει να προσέξουμε στον αγώνα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ποντένσε: «Τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα εκπροσώπησε ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ υποστήριξε πως προσπαθεί να επιστρέψει σε φουλ φόρμα, ενώ μίλησε και για την απουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ίβηρα άσου:

Θεωρείτε μειονέκτημα ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο;

«Νομίζω πως σε αυτήν την κατάσταση υπάρχει κάτι θετικό. Το γεγονός πως παίζουμε χωρίς κόσμο μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε καλύτερα μεταξύ μας, αφού δε θα έχουμε τον θόρυβο του γηπέδου. Αυτό μπορούμε να το δούμε ως πλεονέκτημα. Σίγουρα είναι μία άσχημη κατάσταση και δε μας αρέσει, όπως θα μας θυμίσει και την εποχή του covid που παίζαμε χωρίς κόσμο και δεν είναι κάτι ωραίο. Όμως θα πρέπει να δούμε και τα θετικά και αυτό που ανέφερα είναι ένα θετικό στοιχείο».

Απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα είχες κάνει ένα από τα καλύτερά σου παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για φέτος με γκολ και ασίστ, να περιμένουμε κάτι ανάλογο;

«Είναι αλήθεια πως εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να γυρίσω και πάλι στην καλή μου κατάσταση. Εάν ο προπονητής με βάλει στον αγώνα είμαι σίγουρος ότι είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».



BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved