Ολυμπιακός-Καραμπάχ 0-3: Τον πρόδωσε η άμυνά του και κατέρρευσε (photos+videos)
ΙΝΤΙΜΕ

Ολυμπιακός-Καραμπάχ 0-3: Τον πρόδωσε η άμυνά του και κατέρρευσε (photos+videos)

Ολυμπιακός-ΚαραμπάχΤρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στους ομίλους του Europa League γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 3-0 των Αζέρων στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα να δυσκολεύει απίστευτα η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη στον «τελικό» με την Καραμπάχ, όμως, για μία ακόμα φορά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί σ’ ένα ευρωπαϊκό ματς. Το «συγκρότημα» του Πειραιά έμεινε για τρίτο ματς στον όμιλο χωρίς νίκη, παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά οι ελπίδες για την πρόκριση.

Παράλληλα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έγραψαν αρνητική ιστορία, καθώς έφτασαν τα 12 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στην Ευρώπη και αναγκάζονται να περιορίσουν τις ελπίδες τους στην 3η θέση του γκρουπ, που οδηγεί στα play offs του Conference League.

Η ομάδα του Μίτσελ, στο δεύτερο ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση, εμφανίστηκε ασύνδετη, απόρροια των πολλών αλλαγών και των νέων προσώπων στην αρχική ενδεκάδα, κατέρρευσε στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Καραμπάχ. Οι Αζέροι διπλασίασαν τις νίκες τους στον όμιλο, έμειναν στην δεύτερη θέση πίσω από την Φράιμπουργκ που έκανε το 3Χ3 και κράτησε τη Ναντ στους 3 βαθμούς.

«Μουδιασμένη» εκκίνηση

Το «συγκρότημα» του Μίτσελ δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι αλλαγές στον σχεδιασμό, αλλά και τα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα προκάλεσαν προβλήματα στους γηπεδούχους. Αυτό φάνηκε από μερικά εύκολα λάθη, κυρίως στην άμυνα, με τους Αζέρους να προσπαθούν να φτάσουν κοντά σ’ ένα γρήγορο γκολ.

Μάλιστα, μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ζουμπίρ, έπειτα από σέντρα του Οβούσου, όμως, έπειτα από τον έλεγχο του VAR η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, μια και ο επιθετικός της Καραμπάχ ήταν εκτεθειμένος στην έναρξη της προσπάθειάς του. Οι Αζέροι συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι, κυρίως λόγω αργών αντιδράσεων της αμυντικής λειτουργίας του Ολυμπιακού και στο 10’ έφτασαν μία «ανάσα» από το γκολ, όμως, ο Εμβιλά με αυτοθυσία γλίτωσε τον κίνδυνο, καθώς ο Οβούσου έκανε το πλασέ, ο Τζολάκης ήταν εξουδετερωμένος, αλλά ο Γάλλος μέσος έδιωξε σε κόρνερ.

Οι δύο γρήγορες φάσεις από την Καραμπάχ φαίνεται πως λειτούργησαν ως «καμπανάκι» για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προσπάθησαν να απειλήσουν. Στο 12’ ο Μπιέλ εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ από τον άξονα, αλλά ο Μαγκομενταλίεφ «πέταξε» και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων, τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά ο Σισέ έκανε κακό σουτ, αντί να ψάξει άλλες επιλογές. Στο 25’ ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν αυτός που μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως, ο Μαγκομενταλίεφ μπλόκαρε, κάτι που έκανε και στο 29’ στο χλιαρό σουτ του Ουί Τζο Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 36’ έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά έπειτα από κόρνερ του Μπιέλ ο Σισέ δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 42’ η κεφαλιά του Μπιέλ δεν βρήκε στόχο.

Κατάρρευση στο δεύτερο

Οι παίκτες του Μίτσελ βγήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 49’ ο Γκάρι Ροντρίγκες απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 56’ ο Κουντέ εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, όμως, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Καραμπάχ ισορρόπησε και αναζήτησε τους διαδρόμους προς την εστία του Τζολάκη. Στο 62’ οι Αζέροι «προειδοποίησαν» με την κεφαλιά του Οβούσου, την οποία μπλόκαρε ο Έλληνας τερματοφύλακας, αλλά δυστυχώς για τους «ερυθρόλευκους», απ’ αυτό το σημείο ξεκίνησε η κατάρρευση.

Συγκεκριμένα, στο 68’ ο Οβούσου έφυγε στην κόντρα, πήρε εξαιρετική κάθετη μπαλιά, βρέθηκε απέναντι στον Τζολάκη και σκόραρε. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση εξετάστηκε από το VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ, όμως, ο επιθετικός της Καραμπάχ καλυπτόταν και άνοιξε το σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν άμεσα να αντιδράσουν, όμως ήταν άτυχοι στο γύρισμα του Μασούρα στο 71’ το οποίο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μαγκομενταλίεφ, ενώ στο 75’ ο Κάντι υποχρέωσε τον Τζολάκη να διώξει σε κόρνερ το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή. Όμως, στο σημείο που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει τον δρόμο για την ισοφάριση, ο Σισέ υπέπεσε σε ολέθριο λάθος και οι Αζέροι το εκμεταλλεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό.

Ήταν το 82ο λεπτό, όταν ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» έδωσε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο, ο Βέσοβιτς βρέθηκε απέναντι στον Τζολάκη, τον πέρασε και σκόραρε σε κενή εστία. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σεϊντάεβ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Καραμπάχ, μια και με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός-Καραμπάχ: Ουραγός, δύσκολα και για Conference! - Η βαθμολογία και το πρόγραμμα (pics)

Ολυμπιακός-Καραμπάχ: Ουραγός, δύσκολα και για Conference! - Η βαθμολογία και το πρόγραμμα (pics)

Ολυμπιακός: Ήταν κάποτε ένα κάστρο – Συνεχόμενες συντριβές στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Ήταν κάποτε ένα κάστρο – Συνεχόμενες συντριβές στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-Καραμπάχ 0-3: Τα highlights από το νέο «ερυθρόλευκο» κάζο! (video)

Ολυμπιακός-Καραμπάχ 0-3: Τα highlights από το νέο «ερυθρόλευκο» κάζο! (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved