Γκαρσία: «Γλυκόπικρη γεύση στην Ευρώπη»

Γκαρσία: «Γλυκόπικρη γεύση στην Ευρώπη»

ΠΑΟΚ-Γρανάδα: Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εντύπωση που του άφησε η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Τη δική του αποτίμηση για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μίλησε για τον αποκλεισμό που σε κάθε περίπτωση δεν είναι κάτι καλό, αλλά και για τις λεπτομέρειες που κρίνουν την τύχη της κάθε ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα έπαιξαν πολλά παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ και τα πήγαν καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, κάποιοι ήταν κουρασμένοι, ο Εσίτι είχε κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Μου άρεσε η ομάδα σήμερα. Κάποια παιδιά είναι απογοητευμένα, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος»

Για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν λάθος επιλογές στις τελικές πάσες ή στα τελειώματα των φάσεων:

«Είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικό είναι καταρχάς να δημιουργούμε ευκαιρίες και το κάναμε και σήμερα. Για να έρθει το γκολ είναι κάποιες λεπτομέρειες. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, αλλά τα παιδιά έπαιξαν καλά, παρότι ξέραμε ότι δεν είχαμε ελπίδες πρόκρισης».

Για τον Τσόλακ:

«Πάντα σε όλες τις ομάδες το γκολ είναι το πιο σημαντικό. Έκανε καλό παιχνίδι ο Τσόλακ και μετά μπήκε ο Σφιντέρσκι για δέκα λεπτά. Όταν ένας παίκτης δουλεύει συνέχεια και προσπαθεί, δεν μπορώ να του πω τίποτα. Λίγη υπομονή. Όλοι οι επιθετικοί έτσι είναι, μπορεί να μη σκοράρει και μετά το πρώτο γκολ να σκοράρει συνέχεια. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίζει τη δουλειά, χωρίς άγχος, και να προχωράμε».

Για την πρώτη παρουσία του Κούτσια και τη σημασία των ευκαιριών σε νεαρά παιδιά:

«Είναι σημαντικό, όλα αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω από την Κ20, αλλά αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να τους βάλω να παίξουν. Όσοι δουλεύουν καθημερινά σκληρά, θα παίρνουν ευκαιρίες. Ο Κούτσιας δουλεύει καλά, όπως και άλλοι. Είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και πρέπει να τους βλέπουμε ως μεγάλους. Είμαι ευχαριστημένος. Είναι πρώτο παιχνίδι, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Έχει μέλλον, όπως όλα τα παιδιά».

Για τη συνολική του αποτίμηση αναφορικά με τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία:

«Πάντα όταν δεν προκρίνεσαι δεν είναι καλό. Πιστεύω ότι μπορούσαμε αλλά είναι οι λεπτομέρειες... Κάποια ατομική ενέργεια, ένα γκολ που δεν μπήκε, ένα ματς που δεν ξεκινήσαμε καλά. Είναι όλα εμπειρία, αλλά είναι γλυκόπικρη η γεύση που μένει».

 



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved