Europa League - 1ος όμιλος: Τριάρα πρωτιάς η Ρόμα - «Μάχη» Γιουνγκ Μπόις και Κλουζ

Europa League - 1ος όμιλος: Τριάρα πρωτιάς η Ρόμα - «Μάχη» Γιουνγκ Μπόις και Κλουζ

Europa League: Η Ρόμα επικράτησε 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις και εξασφάλισε την πρωτιά - Έχασε ευκαιρία η Κλουζ που έμεινε στο 0-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ρόμα αντέδρασε και επιβλήθηκε 3-1 της Γιουνγκ Μπόις, «καθαρίζοντας» την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Κλουζ «κόλλησε» στο 0-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πλέον καλείται να νικήσει τους Ελβετούς για να πάρει την πρόκριση.

Ρωμαίοι με αντίδραση

Πρόκριση και πρωτιά εξασφάλισε από απόψε η Ρόμα, με τη νίκη της με 3-1 επί της Γιουνγκ Μπόις. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, όμως σε μια ανύποπτη φάση, στο 34’ ο Ενσαμέ έφυγε στην κόντρα, άδειασε τον Κριστάντε και με πλασέ από αριστερά πέτυχε το 0-1. Στο 44’ ο Φον Μπαλμόους πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Πέδρο αλλά στην επαναφορά ο Μαγιοράλ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 59’ ο 18χρονος Καλαφιόρι έκανε το 2-1 με φοβερό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή. Και μάλιστα στο 81’ μετά από γύρισμα του Πέρες από δεξιά, η άμυνα της Γιουνγκ Μπόις απομάκρυνε αλλά ο Ντζέκο με όμορφο γυριστό από το πέναλτι έκανε το 3-1. Στο 82’ οι Ελβετοί έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Καμαρά.

Ρόμα: Λόπεθ, Ιμπάνιεθ (46’ Σπινάτσολα), Κριστάντε (65’ Φάτσιο), Ζέσους, Πέρες, Βιγιάρ (60’ Πελεγκρίνι), Ντιαβαρά, Καλαφιόρι, Πέρεθ, Πέδρο (46’ Μχιταριάν), Μαγιοράλ (60’ Ντζέκο).

Γιουνγκ Μπόις: Φον Μπαλμόους, Λεφόρ, Καμαρά, Χεφτί, Τσέζινγκερ, Γκαρσία (68’ Ελία), Αεμπίσερ (67’ Γκαουντίνο), Ρίντερ (58’ Σιέρο), Ενσαμέ (76’ Σιμπατσό), Φάσναχτ, Ενγκαμελέ (76’ Μαμπιμπί).

«Κόλλησε» με την ΤΣΣΚΑ

Άβολη ισοπαλία 0-0 πήρε η Κλουζ στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πλέον θέλει μόνο νίκη μέσα στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις, για να προκριθεί.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο 12’ ο Μπουσάτο νίκησε τον Ντεμπέλιου σε μοναδικό τετ α τετ και στο 50’ ο κίπερ της ΤΣΣΚΑ είπε όχι και σε κεφαλιά του επιθετικού της Κλουζ.

Στο 69’ το σουτ του Σο κόντραρε στον Μπούρκα και στο 77’ ο Σο αστόχησε από ιδανικό σημείο. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Τσιπτσίου της Κλουζ.

Κλουζ: Μπαλγκραντεάν, Μανέα, Σούσιτς, Μπούρκα, Καμόρα, Τσιπτσίου, Ντζόκοβιτς, Ροντόν, Περέιρα (61’ Ντέακ), Ντεμπέλιου (86’ Βόιτους), Παούν(75’ Τσάρνατ).

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Μπουσάτο, Ζάνεφ, Ματέι, Αντόφ, Γιουγκά, Βίον, Τζέφερσον, Κάρεϊ, Γιόμοφ (77’ Ενρίκε), Σανκαρέ (77’ Τιάγκο Ροντρίγκες), Σο.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved