Europa League: Αυτοί σφυρίζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Europa League: Αυτοί σφυρίζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League.

Τον Ρούντι Μπουκέ όρισε η UEFA διαιτητή στην αναμέτρηση Μπράγκα-ΑΕΚ την Πέμπτη (22:00) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

O 43χρονος Γάλλος ρέφερι, διαφημιστής στο επάγγελμα, έχει «σφυρίξει» άλλες τρεις φορές ελληνική ομάδα στο παρελθόν.

Στις 16/2/2017 ήταν στο Ολυμπιακός-Οσμανλίσπορ 0-0 για τους «32» του Europa League, στις 14/8/2018 ήταν στο Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ 0-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ στις 15/11/2015 ήταν στο Ελλάδα-Σουηδία 5-1 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων και στις 11/11/2011 ήταν στο Ελλάδα-Γερμανία 4-5, για την ίδια διοργάνωση.
 
Βοηθοί του την Πέμπτη θα είναι οι συμπατριώτες του Γκιγιόμ Ντεμπάρ και Ορελιάν Μπερτομιέ, ενώ τέταρτος ο Αμορί Ντελερού.
 
Από την άλλη, στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια ορίστηκε ο Μπόμπι Μάντεν. Ο Σκωτσέζος διαιτητής έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων, αλλά πρώτη φορά θα διευθύνει αγώνα του ΠΑΟΚ.
 
Στις 13/8/2019 ήταν στο Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, στις 12/12/2018 στο Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 για τους ομίλους του Champions League και στις 4/10/2018 στο Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1 για τους ομίλους του Europa League.
 
Βοηθοί του Μάντεν θα είναι την Πέμπτη οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ και Γκρέιμι Στιούαρτ, ενώ τέταρτος ο επίσης Σκωτσέζος Ντόναλντ Ρόμπερτσον.


Super League 2: Χωρίς… φρένα η Καλαμάτα - «Ανάσα» για Καμπανιακό
Super League 2: Χωρίς… φρένα η Καλαμάτα - «Ανάσα» για Καμπανιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός Σλούκας, Ναν και Γιούρτσεβεν με Ηρακλή - Επιστροφή Χολμς
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός Σλούκας, Ναν και Γιούρτσεβεν με Ηρακλή - Επιστροφή Χολμς
Euroleague: MVP ο Κέβιν Πάντερ
Euroleague: MVP ο Κέβιν Πάντερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Θεμπάγιος έχει ξανά πρόταση από την Μπέτις
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Θεμπάγιος έχει ξανά πρόταση από την Μπέτις
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved