Παντελίδης: «Ήρθαμε για την πρόκριση» (photos)

Παντελίδης: «Ήρθαμε για την πρόκριση» (photos)

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα του Άρη στον επαναληπτικό με την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο.

Ο Άρης μετά το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλει πάση θυσία να σκοράρει στην Κύπρο, κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, έτσι ώστε να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «κίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να βρεθούν στον επόμενο γύρο, όπως δήλωσε ο προπονητής τους, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος επεσήμανε πως έχει καταλήξει και στα πρόσωπα για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του.

«Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια. Έτσι έχει έρθει η ομάδα εδώ, με στόχο να πάρει την πρόκριση. Από το προηγούμενο παιχνίδι μέχρι σήμερα, αυτές τις έξι μέρες δουλέψαμε με σοβαρότητα, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά και αύριο θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει…», είπε αρχικά ο Σάββας Παντελίδης.

Όσο για τα πρόσωπα στην ενδεκάδα, απάντησε: «Ασφαλώς κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε αύριο. Έχω καταλήξει».

Αναφορικά με τον Λάρσον, είπε: «Για τον Λάρσον είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Σε ερώτηση για την ΑΕ Λεμεσού, σχολίασε: «Είδα μια ομάδα που είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο και είναι καλύτερο να δουλεύει έτσι ένας προπονητής. Είναι ομάδα με συνοχή, καλοδουλεμένη ομάδα και έχει την ικανότητα να παίξει ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα των δυο αναμετρήσεων, επεσήμανε: «Η εικόνα του πρώτου ματς δεν έχει σχέση με το δεύτερο. Η εικόνα του πρώτου ματς έδειξε ότι ήταν καλύτερη η ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ισχύει στο δεύτερο. Μπορεί να είμαστε εμείς ακόμα καλύτεροι, μπορεί να είναι καλύτερη η ΑΕΛ».

Για το άδειο γήπεδο, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδεια τα γήπεδα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να μάθω περισσότερα. Σίγουρα, όποια ομάδα δεν έχει δίπλα τους φιλάθλους της, είναι κακό και για την ίδια και για το θέαμα».

Τέλος, για την εβδομάδα που πέρασε επεσήμανε: «Σε περίοδο προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική. Σε αγωνιστική περίοδο, όχι τόσο».

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Λάρσον που εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου, σχολίασε: «Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το πρώτο, αλλά είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο. Είμαι απολύτως έτοιμος, είμαι εδώ και ελπίζω να έχω αύριο την ευκαιρία να το δείξω».

Όσο για το που θα κριθεί ο αγώνας, απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το τακτικό κομμάτι. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να μπούμε μέσα αύριο και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Πρέπει να δείξουμε αύριο πόσο το θέλουμε. Έχουμε τις πιθανότητές μας, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαι και εγώ πολύ καλά. Νιώθουμε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε αύριο».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved