Παντελίδης: «Θέλουμε να κερδίσουμε» (photos)

Παντελίδης: «Θέλουμε να κερδίσουμε» (photos)

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε πως ο Άρης θα τα δώσει όλα για να κερδίσει την ΑΕ Λεμεσού στον πρώτο αγώνα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη και θα υποδεχθεί την Πέμπτη (25/07) την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν βήμα πρόκρισης με τον τεχνικό της ομάδας, Σάββα Παντελίδη να ξεκαθαρίζει πως οι Θεσσαλονικείς είναι έτοιμοι για τη νίκη. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ.

Ο Σάββας Παντελίδης είπε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης μας στο παιχνίδι. Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε στο τιμόνι στης ομάδας την στιγμή που επιστρέφει στο επίπεδο που της αξίζει. Όταν έχεις μπροστά σου ένα παιχνίδι δεν σκέφτεσαι αν ο αντίπαλος είναι κακός η καλός, εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μπορούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, σχολίασε: «Το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί για εμένα αυτό το παιχνίδι είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, προσέχοντας παράλληλα να μην δεχτούμε γκολ. Αν κρατήσεις το μηδέν παθητικό είναι πολύ σημαντικό και έχεις το προβάδισμα».

Ενώ για τον κόσμο σχολίασε: «Όταν βλέπεις ότι ο κόσμος στέκεται στην ουρά για ένα εισιτήριο σε αυτές τις δύσκολες μέρες πρέπει να το εκτιμήσουμε πάρα πολύ. Θα πρέπει όμως να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είναι κάτι που έχω τονίσει στα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει πάρα πολύ κόσμος και για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας».

Από την πλευρά του, ο Φραν Βέλεθ, ανέφερε: «Αρχικά δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το ότι τα παιχνίδια είναι νωρίς. Είναι σημαντικό που έχει παραμείνει η ομάδα και οι νέες προσθήκες μας ανέβασαν επίπεδο όπως του Ιντέγε και του Ντουάρτε, είναι αρκετά μεγάλο το ρόστερ, έχουμε ποιότητα και νομίζω ότι θα το δείξουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι έχουν μείνει παίκτες που έχουμε συνεργαστεί και την προηγούμενη σεζόν. Νιώθω πιο άνετος».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved