Ντούσαν Κέρκεζ: «Φαβορί ο Άρης»

Ντούσαν Κέρκεζ: «Φαβορί ο Άρης»

Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε στον Άρη το ρόλο του φαβορί για τις αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερβοβόσνιος προπονητής στη Live Sport:

Για τις αναμετρήσεις με τον Άρη: «Οι τρεις ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε ήταν η Γουλβς, η Γκιμαράες και ο Άρης, γιατί είναι τα φαβορί της πρόκρισης και μας έπεσε ο Άρης. Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για εμάς, γιατί είναι δυνατή ομάδα με πολύ ισχυρή έδρα. Ο κόσμος του Άρη είναι το όπλο του και η έδρα του, στην οποία θα πάμε να παίξουμε στο πρώτο παιχνίδι. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα του Άρη στην περσινή Super League, είδα κάποια παιχνίδια ολόκληρα, όπως το Άρης-ΠΑΟΚ 1-2, όπου μπορεί να έχασε, αλλά μπορούσε και να κερδίσει, έχασε μάλιστα και πέναλτι ο Γιουνές, τον οποίο ξέρω από τη θητεία του στη Ρουμανία. Εκτός από αυτόν, γνωρίζω τον Μπάσα, με τον οποίο μιλούσαμε πέρσι για να έρθει στην ΑΕΛ, τον Βαλεριάνο που είναι και στην εθνική ομάδα και γενικά ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και το φαβορί για την πρόκριση».

Για το ρόστερ και την προετοιμασία της ΑΕΛ: «Εμείς πήραμε μόνο έναν παίκτη, αλλά επιστρέφουν αρκετοί από τραυματισμού και θα είναι κανονικά στην προετοιμασία μας, η οποία αρχίζει στις 24 Ιουνίου».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Είδα ότι ο Έλληνας προπονητής Παντελίδης που πήρε ο Άρης θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό παρακολούθησα στα ματς που μπόρεσα να δω από την τηλεόραση κι αυτό είναι καλό. Δεν παίζει αντιποδόσφαιρο ο Παντελίδης κι αυτό μου αρέσει, ενώ δεν θα αποτελέσει για εμάς πρόβλημα η μετακόμιση στη Λάρνακα, γιατί οι δυο πόλεις είναι πολύ κοντά».



Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στη Ριμπάκινα για τον 2ο γύρο του Wimbledon - Η ώρα και το κανάλι
Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στη Ριμπάκινα για τον 2ο γύρο του Wimbledon - Η ώρα και το κανάλι
Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved