Europa League: «Βέλη» Κλοπ για τον τελικό στο Μπακού

Europa League: «Βέλη» Κλοπ για τον τελικό στο Μπακού

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ στάθηκε στην απόφαση της UEFA να διεξαχθεί ο τελικός του Europa League στο Μπακού 

Επέκρινε την επιλογή του Μπακού ως τόπο διεξαγωγής του τελικού του Europa League ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας ότι η UEFA πρέπει να βρει ένα διαφορετικό τρόπο επιλογής των πόλεων που θα φιλοξενούν τους μεγάλους αγώνες.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ και της Τσέλσι αντιμετωπίζουν ένα ταξίδι μετ΄ επιστροφής άνω των 8.000 χλμ, προκειμένου να παρακολουθήσουν την «εμφύλια» σύγκρουση των ομάδων του Λονδίνου δίπλα στην Κασπία Θάλασσα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, στις 29 Μαΐου.

Την ώρα που οι φίλαθλοι της Τότεναμ και της Λίβερπουλ εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και των δωματίων των ξενοδοχείων για τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, ο Κλοπ παραδέχθηκε πως οι φίλαθλοι των Τσέλσι και Άρσεναλ έχουν να αντιμετωπίσουν πιο δύσκολες καταστάσεις.

«Νομίζω ότι με τη Μαδρίτη είναι απίστευτα ακριβό, αυτό είναι σαφές, αλλά το να γίνει στο Μπακού ένας τελικός του Europa League, αυτό είναι πραγματικά αστείο», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στους δημοσιογράφους την Παρασκευή (10/05), καθώς οι ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου δεν εστιάστηκαν στην κυριακάστικη αναμέτρηση με την Γουλβς και τις πιθανότητες που έχουν οι «κόκκινοι» για τον τίτλο στην Premier League.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι που πήραν αυτές τις αποφάσεις, δεν ξέρω πραγματικά τι έφαγαν για πρωινό όταν το έκαναν. Πέρυσι πήγαμε στο Κίεβο (για τον τελικό του Champions League), που είναι μια θαυμάσια πόλη, αλλά δεν ήταν πολύ πιθανό να συμμετάσχει μια ρωσική ομάδα ή μια ομάδα από εκείνα τα μέρη.»

Χωρίς άμεσες πτήσεις προς το Μπακού από το Λονδίνο, οι οπαδοί αντιμετωπίζουν χρόνους ταξιδιού που μπορεί να φτάσουν και τις 14 ώρες, ανάλογα με τις συνδέσεις. «Αυτή η απόφαση πρέπει να είναι πολύ πιο λογική», δήλωσε ο Κλοπ και πρόσθεσε: «Φαίνεται ανεύθυνο, δεν ξέρω πώς το κάνουν και τάσσομαι σαφώς υπέρ των οπαδών.»

Οι φίλαθλοι των Τότεναμ και Λίβερπουλ εξέδωσαν κοινή δήλωση την Παρασκευή, καταδικάζοντας το κόστος για να φτάσουν στη Μαδρίτη, για τον τελικό της 1ης Ιουνίου στο Champions League, λέγοντας ότι «η χαρά των οπαδών έχει μετριαστεί από τα τρομερά έξοδα του ταξιδιού, διαμονής και των εισιτηρίων.»

Οι αεροπορικοί ναύλοι επιστροφής έχουν φτάσει μέχρι και 1.500 λίρες (1.953,30 δολάρια), ενώ τα ποσά για τα δωμάτια των ξενοδοχείων στην ισπανική πρωτεύουσα έχουν φτάσει σε μεγάλα ύψη.

Ακόμη και ο προπονητής Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε να βρει καταλύματα για την οικογένειά του. «Χθες καλούσαμε κάποιο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη για να προσπαθήσουμε να κλείσουμε κάποια δωμάτια γιατί δεν ξέρω αν η οικογένειά μου θα είναι εκεί, οι φίλοι, άνθρωποι από την Αργεντινή», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Οι τιμές είναι τρελές, δεν είναι φυσιολογικό, αλλά είναι φυσιολογικό να εκμεταλλεύονται οι άνθρωποι αυτή την ευκαιρία για να επωφεληθούν και υποφέρω και για τους οπαδούς, τους δικούς μας και της Λίβερπουλ».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved